Help OXYGEN naar AMERIKA!

Help OXYGEN naar AMERIKA!

Maatschappij

Created by :

Oxygen - U.S.D.A.

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Oxygen - U.S.D.A.

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij zijn Jennifer, Kelly, Jaïra en Stella en wij gaan met de crew OXYGEN uit Maastricht Nederland vertegenwoordigen op de wereldkampioenschappen hiphop in PHOENIX, ARIZONA. Voor dansers is dit het ultieme doel op gebied van hiphop. Meer dan 40 landen zullen hier strijden voor de wereldtitel.

Wij financieren deze reis zelfstandig. Zoals jullie begrijpen hangt hier een behoorlijk prijskaartje aan door onder andere vervoer, verblijf en overige kosten. Daarom doen wij er alles aan om dit financieel bij elkaar te krijgen. Met behulp van uw bijdrage kunnen wij in ieder geval de reiskosten dekken en kan deze droom in vervulling gaan.

Via deze site kunt u een donatie geven. Alle donaties zijn meer dan welkom!Bent u geïnteresseerd om ons te sponsoren of ken je mensen in je omgeving die ons hierin willen steunen? Of heeft u een spectaculair optreden nodig? Twijfel dan niet, en neem contact op via: jenniferromen@live.nl / 0623093860. Wellicht kunnen wij dan iets voor u betekenen.

Wij zijn natuurlijk niet zomaar een crew..

Jennifer Romen is 21 jaar en de choreograaf van Oxygen. Zij heeft al velen titels behaald zoals 3-voudig Europees Kampioen en 3-voudig Wereldkampioen hiphop.

Kelly Romen is deel van Oxygen vanaf dag 1, en heeft hier meerdere titels mee gehaald.

Jaïra Luhulima is de jongste van dit stel. Danst nog niet heel lang maar is in die korte tijd ontplooit tot een mooi danseresje. Ook zij heeft al meerdere titels behaald, zo werd ze o.a. dit jaar Nederlands Kampioen solo.

Stella Donners zal voor het eerst mee gaan met Oxygen. Maar ook zij heeft er al een lange danscarrière op zitten. Ze heeft altijd meerdere titels behaald met haar crew To Bounce, en stond ze in juni nog met haar formation Supremacy op de Europese Kampioenschappen in Polen en behaalde ze daar een mooie 4e plaats.

Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om deze 4 toppers te steunen, zetten we even een aantal titels die Oxygen gehaalt heeft op een rijtje:

- Nederlands, Europees en Wereldkampioen IDO 2015- Winnaar Terrible Impact Luxemburg 2016- Winnaar The Next Step 2016 & The Next Step XL 2017- Winnaar World Of Dance 2016 Youth Division- Winnaar Hiphop Kingz U14 2017

STEUN DEZE TOPCREW NAAR AMERIKA!Het zou fantastisch zijn als u ons hierin zou willen steunen. Het zou toch geweldig zijn als dankzij u deze reis mogelijk wordt en wij Nederland/Maastricht op de kaart kunnen zetten.Alvast hartelijk dank!