Help opgevangen weeskinderen in Bolivia aan een fijne slaapplek

Kids at Play - Building for happiness

Maatschappij

Created by :

KIDSATPLAY - Stichting Kids at Play

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 6.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help us build for happy children in Bolivia (English text below)

Aan de rand van Madidi National Park ten zuiden van het plaatsje Rurrenabaque, bevindt zich ‘Familia Feliz’. Een tehuis dat onderdak biedt aan kinderen zonder liefhebbende familie. Kinderen die anders op straat zouden leven, waar ze op niemand kunnen terugvallen en de warmte en opvoeding van een gezin moeten missen.

‘Familia Feliz’ geeft deze kinderen een thuis waar ze opgroeien met een eerlijke kans voor de toekomst en vooral waar er van ze wordt gehouden en waar ze een thuis vinden als in een familie.

Om de kinderen bij ‘Famila Feliz’ allen een fijne slaapplek te bieden, hebben zij hulp nodig met de bouw van 2 extra slaapruimtes. Er is een start gemaakt maar de financiële middelen ontbreken om deze af te maken.

Slechts 6000,- is nog nodig om dit te realiseren. Kids at Play’ zet zich in om deze slaapzalen in 2017 af te bouwen. Door geld in te zamelen voor de benodigde materialen en vakmensen te sturen die op locatie kunnen helpen met de coördinatie en uitvoerig van de bouw.

Eerdere hulp van ‘Kids at Play’ in 2014 resulteerde in een waterput voor het tehuis, waar nog steeds dankbaar gebuikt van wordt gemaakt.

Help jij ons bouwen aan het geluk van deze kinderen? Ze zullen je enorm dankbaar zijn en wij natuurlijk ook! Wij zijn super blij met elke actie die je onderneemt voor ons doel!

Een directe donatie kan door op de groene knop rechts te drukken. Actief helpen is ook mogelijk. Graag zelfs. Je kan daarvoor een eigen geldinzamelactie starten.

Heb je nog vragen of wil je hulp van ons bij het starten van je eigen geldinzamelactie voor ons doel? Stuur ons gerust een mail (info@kidsatplay.nl) en we helpen je op weg. 

-----

ENGLISH TEXT

The Bolivian orphanage 'Familia Feliz' houses kids who are abandoned, neglected or abused. Children who without the help of 'Familia Feliz', most likely would live in the streets, having to depend on themselves. 'Familia Feliz' provides these children with a family-like environment where they are loved.

Two additional dormitories are needed to accommodate a comfortable housing for the children at 'Familia-Feliz' The Kids at Play supports this project.

We visited the Orphanage in 2014 and helped building a water-well for which they are still very grateful. To continue with the construction of the dormitories only 6000,- Euro is needed for tools, materials and skilled volunteers to assist with the construction and coordinate on-site.

With your help, we would be able to realise these dormitories for 2017 and build for more happiness.

Can we count on your kindness?

We like to thank you in advance for your support.

www.kidsatplay.nl