Maatschappij   

Created by :

De Ouderenlijn

Location:

Netherlands, Netherlands

Help onze ouderen aan sociale contacten via De Ouderenlijn en geef !

Een sociaal initiatief dat ouderen op een veilige en vertrouwde manier met elkaar in contact brengt voor een fijn gesprek. De Ouderenlijn is bedoeld om onze 50-plussers met elkaar te verbinden. Op deze manier kunnen zij nieuwe sociale contacten opdoen en vrij eenvoudig nieuwe vrienden maken. Helpt u ze op weg?

De Ouderenlijn is een sociaal maatschappelijk initiatief en is bedoeld voor mensen van 50+ die graag wat meer sociale contacten zouden willen hebben. U kunt dit mogelijk maken door zelf of gezamenlijk met ander donateurs 1 of meerdere ouderen te "adopteren".


De Ouderenlijn wordt gesteund door het Ministerie van VWS en is onderdeel van 1 tegen Eenzaamheid, een project van het Ministerie van VWS.


www.eentegeneenzaamheid.nl/initiatieven/een-gezellig-gesprek-via-de-ouderenlijn/


*De Ouderenlijn kost per oudere per maand €12,50 (250 belminuten Ouderenlijn)

*Indien u 1 oudere per maand zou "adopteren" betaalt u dus €12,50 per maand.

*U kunt ook gezamenlijk een oudere "adopteren" vanaf €2,50 per maand. Dit houdt in dat u 1 oudere helpt met 5 personen die maandelijks €2,50 doneren.

*Een jaarlijkse donatie ter ondersteuning van dit project is mogelijk en uiteraard is het ook mogelijk om eenmalige donaties te doen vanaf €12,50.

Daarmee verzorgen wij 1 maand Ouderenlijn zullen voor 1 oudere. Doneert u eenmalig €25, dan verzorgen wij dit voor 2 ouderen enz enz. 

€ 0

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.