Aangemaakt door :

Anima Sarda Bed&Wine

Locatie:

Tresnuraghes, Italië

Verbonden aan:

Motivatie

Adopteer een wijnstok!

Een eigen wijnstok helemaal voor jezelf waar je de groei en bloei van meemaakt. Van kale stok in de winter, beloftevolle knoppen in de lente, groen in de zomer, tot pronkende druiventrossen tegen het najaar.

Een wijnstok waar je de vruchten van plukt. Die vruchten vind je in de biologische wijngaard van Anima Sarda Bed&Wine op Sardinië.

In 2020 zijn we begonnen met het ter adoptie aanbieden van oude en nieuwe planten van onze bestaande vervallen wijngaard. Deze wijngaard wordt momenteel in ere hersteld met waar nodig nieuwe wijnstokken.


Hoe werkt het?

Tegen een kleine éénmalige vergoeding adopteer je een eigen biologische wijnstok. Zodra je de stok hebt geadopteerd krijg je van ons bericht en word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de wijngaard. Zodra de wijngaard in ere is hersteld en alles op de juiste plek staat, plaatsen we een naambordje bij jouw eigen wijnstok.


Wanneer kan ik druiven plukken?

Elk jaar vindt rond half september tot eind oktober de druivenoogst plaats. Als je dat wilt kun je dan helpen oogsten. De beleving en de kennis die je opdoet zijn een ervaring voor het leven! Heb je daar interesse voor, stuur ons dan tijdig een berichtje!

Ook de rest van het jaar ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de wijngaard en kennis te maken met jouw wijnstok.


Wat kost een wijnstok

Doe jij ook mee? Voor € 25,- adopteer je al een wijnstok. Óf geef een wijnstok cadeau. De wijnstok staat symbool voor vreugde en vruchtbaarheid maar is ook leuk om te geven als blijvende herinnering!


De opbrengst wordt gebruikt voor het renoveren en in ere herstellen van een oude biologische wijngaard op Sardinië.


Grijp nu de kans om een eigen wijnstok te adopteren en de geweldige ontwikkeling ervan te volgen!

€ 2.345 van € 25.000
9.4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.