Created by :

Anima Sarda Bed&Wine

Location:

Tresnuraghes, Italië

Bed&Wine Anima Sarda

Motivation

Misschien kennen jullie ons al, of heb je ons gezien in de uitzending van 'Ik Vertrek' wij zijn Jurgen en Marieke, van origine nuchtere Achterhoekers. We zijn uit Nederland vertrokken om onze droom waar te maken op het prachtige Sardinië: een unieke Bed&Wine.


Echter heeft de pandemie een gevoelige deuk veroorzaakt in onze plannen. Het idee was om in april 2020 te openen. We hadden al aardig wat boekingen en waren goed voorbereid toen in maart heel Italië in volledige lockdown ging! Vrijwel alle boekingen werden geannuleerd en ook de verbouw kwam totaal stil te liggen. Pas in juni konden we verder met het verbouwen en pas in augustus hebben we de eerste gasten mogen ontvangen. Welgeteld zijn we 8 weken open geweest waarna in oktober al weer een lockdown volgde. We waren erg blij met de gasten maar de opbrengst is niet genoeg om opnieuw te kunnen investeren.


Tot overmaat van ramp volgde er een heftige winter met overmatig veel regen en storm met als gevolg dat er schade is ontstaan aan de buitengevels. Het geld voor de oplossingen is er helaas niet en daarom zijn we deze crowdfunding gestart.


De opbrengst van deze crowdfunding willen we gaan gebruiken voor het oplossen van de ergste problemen.

Adopteer een wijnstok!

Een eigen wijnstok helemaal voor jezelf waar je de groei en bloei van meemaakt. Van kale stok in de winter, beloftevolle knoppen in de lente, groen in de zomer, tot pronkende druiventrossen tegen het najaar.

Een wijnstok waar je de vruchten van plukt. Die vruchten vind je in de biologische wijngaard van Anima Sarda Bed&Wine op Sardinië.

In 2020 zijn we begonnen met het ter adoptie aanbieden van oude en nieuwe planten van onze bestaande vervallen wijngaard. Deze wijngaard wordt momenteel in ere hersteld met waar nodig nieuwe wijnstokken.


Hoe werkt het?

Tegen een kleine éénmalige vergoeding adopteer je een eigen biologische wijnstok. Zodra je de stok hebt geadopteerd krijg je van ons bericht en word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de wijngaard. Zodra de wijngaard in ere is hersteld en alles op de juiste plek staat, plaatsen we een naambordje bij jouw eigen wijnstok.


Wanneer kan ik druiven plukken?

Elk jaar vindt rond half september tot eind oktober de druivenoogst plaats. Als je dat wilt kun je dan helpen oogsten. De beleving en de kennis die je opdoet zijn een ervaring voor het leven! Heb je daar interesse voor, stuur ons dan tijdig een berichtje!

Ook de rest van het jaar ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de wijngaard en kennis te maken met jouw wijnstok.


Wat kost een wijnstok

Doe jij ook mee? Voor € 25,- adopteer je al een wijnstok. Óf geef een wijnstok cadeau. De wijnstok staat symbool voor vreugde en vruchtbaarheid maar is ook leuk om te geven als blijvende herinnering!


De opbrengst wordt gebruikt voor het renoveren en in ere herstellen van een oude biologische wijngaard op Sardinië.


Grijp nu de kans om een eigen wijnstok te adopteren en de geweldige ontwikkeling ervan te volgen!

€ 2.345 of € 25.000
9.4% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Marleen a month ago Salute en hopelijk tot gauw x
€25
Anonymous a month ago
€15
Anne-Marie 3 months ago Veel succes, hopelijk kan iedereen snel naar jullie mooie plek komen!
€50
Suzanna 3 months ago
€25
Marleen a month ago Salute en hopelijk tot gauw x
€25
Anonymous a month ago
€15
Anne-Marie 3 months ago Veel succes, hopelijk kan iedereen snel naar jullie mooie plek komen!
€50
Suzanna 3 months ago
€25