Help ons weer op (de) weg!

Help ons weer op (de) weg!

Maatschappij

Created by :

Animal 4 Health

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Animal 4 Health
€ 900 of € 2.500
36% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Met Animal 4 Health bezoeken wij zorg- en oudereninstellingen met onze hiervoor speciaal geselecteerde dieren, waaronder honden, katten en andere kleine dieren. Mensen in deze instellingen hebben zo ieder hun eigen ervaringen met dieren. De ene persoon houdt (nog steeds) van het aaien van een dier, de ander heeft vroeger zelf een huisdier gehad. De dieren die wij meebrengen tijdens een bezoek, zorgen in ieder geval voor voldoende gespreksstof, brengen mensen weer in contact, halen oude herinneringen naar boven en men geniet zichtbaar van het moment... Dan is ons doel bereikt!

Om deze bezoeken te kunnen uitvoeren hebben wij een oude Citroen Berlingo. Maar deze auto is helaas op het punt aangekomen dat het onveilig begint te worden om onze dieren (en mensen!) erin te vervoeren. Reparatie is hij niet meer waard... De Stichting heeft helaas niet voldoende geld in kas om een andere auto te kopen en daarom houden wij een crowdfundingsactie! Wij hopen van harte dat u ons weer de weg op wilt helpen!!

Wilt u meer informatie over de stichting? Kijk dan op: www.animal4health.nl of op onze facebookpagina www.facebook.com/StichtingAnimal4Health/