Help ons weer fietsen!

Help ons weer fietsen!

Maatschappij

Created by :

Help ons weer fietsen!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 150 of € 450
33.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Even voorstellen; Ik ben een jonge studerende mama met een kleine krummel van 13 maanden. Onze hobby's zijn kiekeboe spelen, voorlezen, liedjes zingen én samen fietsen. Helaas is onze nieuwe fiets afgelopen week (per ongeluk) door iemand meegenomen uit de fietsenstalling van de hoge school waar ik studeer. Iemand had hem blijkbaar nog harder nodig dan wij. Ondanks camera beelden, kan de politie helaas niet doen.

We missen de fiets ontzettend en hebben op korte termijn een nieuwe nodig. Maar mamafietsen zijn duur en een nieuwe kopen zit er op dit moment niet in.

Waarom een mamafiets? Mamafietsen zijn stabieler dan gewone fietsen en dus veiliger. Ze hebben een lage instap en een steviger frame. Ze zijn voorzien van allerlei gemakken (bv een buggydrager) om het hectisch leven van een jonge moeder wat gemakkelijker te maken. Kortom; help ons! Met een kleine opbrengst van €450,- kunnen wij alweer fietsen. Aarzel niet en help een jonge moeder uit de brand.Onze dank is groot!