Help ons uit de brand

Help ons uit de brand

Maatschappij

Created by :

madelief

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

madelief
€ 747 of € 10.000
7.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op 6 januari 2015 zijn de eigenaren van MadeliefActief door een brand hun bedrijf verloren.
's ochtends is de eigenaresse opgewacht, gekneveld en in een brandend pandachter gelaten. Na maanden revalideren gaat het nu redelijk goed, maar zijn zenog iedere dag aan het knokken.

 

In de zomer van 2015 hebben de eigenaren de moeilijke beslissing moeten maken te stoppen met het bedrijf, met velen gevolgen. Zonder inkomsten enrevaliderende van de overval moeten ze zien te overleven. Omdat er werd verwachtdat de verzekering sneller zou gaan uitbetalen zijn ze vol vertrouwen geweest.Helaas is er nog geen uitkering en moeten ze voor 25 mei de lening afbetalenaan de bank, waardoor ze in grote financiële nood komen. Een rechtzaak tegen deverzekering kan jaren gaan duren.

 

Het doel is zo veel mogelijk geld op te halen om de lening zo ver mogelijkaf te betalen. Mocht de verzekering toch uit gaan keren willen ze het bedragwat dan overblijft schenken aan een goed doel. Hierbij denken zij aanslachtofferhulp, die erg belangrijk zijn geweest voor steun en hetverwerkingsproces.


Wij hopen dat u iets kunt betekenen voor deze ondernemers!


Hartelijk bedankt!

Namens Stefan en Sanne
Voorheen eigenaren Madelief Actief