Help ons goede doelen helpen

Stichting Skopje Harkstede is een stichting die samen met een groot aantal vrijwilligers zich inzet, reünies, feesten en overige evenementen te organiseren t.b.v. het goede doel.

Vrijwilligerswerk

Created by :

Stichting Skopje Harkstede

Location:

Groningen, Nederland

€ 45 of € 25.000
0.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help ons helpen

Wij, het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Skopje Harkstede, zijn op zoek naar financien om ons eigen apparatuur en materialen te kunnen bekostigen cq aanschaffen. financiën die wij als jongbakken stichting, (sinds 30 december 2015), nog niet hebben. Vanwege het feit dat wij nog een hele jonge stichting zijn en de subsidiekranen wegens alle bezuinigingen steeds dichter worden gedraaid hopen wij en al onze vrijwilligers, onze idealen kunnen verwezenlijken en proberen wij langs deze weg ons beoogde doel toch nog te kunnen bereiken zodat wij niet meer afhankelijk hoeven zijn en kosten in rekening moeten brengen voor de huur van apparatuur en materialen zodat wij zelf de benodigde apparatuur en materialen kunnen aanschaffen. Onze stichting heeft statutair tot doel "evenementen te organiseren in welke vorm dan ook ten behoeve voor het goede doel". Graag zou ik u, als donateur en/of potentieel donateur, dan ook heel graag willen verwijzen naar onze website, www.stichtingskopjeharkstede.nl waar u alle informatie en activiteiten kunt vinden die wij inmiddels hebben vervuld en nog hopen te gaan doen.

 

onze allereerste donatie aan het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG te Groningen.