Help ons de vader van ons kind te laten blijven

Help ons de vader van ons kind te laten blijven

Maatschappij

Created by :

Help ons de vader van ons kind te laten blijven

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 350 of € 4.500
7.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik (Kelly) ben Nederlandse en woon bijna 2,5 jaar in België. Sinds ongeveer 2 jaar heb ik een relatie met Mostafa, hij is Irakees die sinds 2008 in Nederland verblijft.

Omdat Mostafa in 2012 van de gemeente waar hij in woonde uit huis van zijn ouders weg moest, is hij op zijn eigen gegaan. Zijn verblijfsvergunning moest verlengt worden, maar van dienst vreemdelingenzaken moest hij terug bij zijn ouders gaan wonen. De gemeente dreigde dat hij terug moest naar Irak als hij terug ging wonen bij zijn ouders, vreemdelingenzaken dreigde ook dat hij terug moest als hij niet terug ging wonen bij zijn ouders, waardoor uiteindelijk zijn verblijfsvergunning voor Nederland werd ingetrokken. Mostafa is bij een advocaat geweest en moest asiel aanvragen omdat hij nu ook op straat stond. Helaas werd dit niet goedgekeurd en kreeg een inreisverbod voor Nederland omdat het ondertussen ook weer veilig genoeg was om terug te keren naar eigen land. Wat volgens mijn mening zowiezo niet is. Eind 2016 was het volledig afgekeurd, waardoor ik ben gaan navragen of het mogelijk was om hem bij mij in te schrijven in België. Dit was mogelijk.

Eind 2016 hadden we het nieuws dat ik zwanger ben, dit was niet gepland omdat we natuurlijk eerst zekerheid wilde, maar waren ondanks alles erg blij met dit nieuws. Begin dit jaar zijn we naar de gemeente gegaan in België om Mostafa bij mij in te schrijven. Na het verzamelen van de nodige papieren hebben we hem bij mij ingeschreven en aangegeven dat we zwanger zijn. Half mei moesten we bij de vreemdelingenpolitie komen, voor onderzoek naar onze relatie. We vonden dit logisch, maar kregen ook heel ander nieuws... Mostafa moest per direct terug naar zijn eigen land omdat Nederland een inreisverbod had gegeven, onze wereld stond echt op zijn kop dit was echt niet wat we verwacht hadden en was erg stressvol. Ik maakte meteen een afspraak bij een advocaat om te kijken wat we nog kunnen doen. Hij kan ons helpen, wat helaas niet goedkoop gaat zijn, zelf hebben we niet genoeg middelen om alles te kunnen betalen.

Daarom wil ik vragen om ons te helpen om mijn partner en vader van ons kind hier te laten blijven, elke euro helpt, ik kan niet zonder hem en een kind kan niet zonder zijn vader en Mostafa kan niet zonder ons...