Noodhulp   

Created by :

Olim Tashmatov

Location:

Uzbekistan, Uzbekistan

Help Olim, een vader van 4 kinderen, in een moeilijke situatie

Ik heb vier kinderen, ik was een succesvolle ondernemer, ik hielp vaak mensen in nood en weigerde nooit degenen te helpen die het mij vroegen. Tegelijkertijd werkte ik aan een groene energie-startup om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen.


Zoals veel mensen in onze wereld, is mijn bedrijf getroffen door de gevolgen van de COVID-19-pandemie. Omdat ik de fraudeur had geloofd, tekende ik een verbintenis, waardoor ik grote verliezen leed en het geleende geld verloor. Nu, na de verkoop van al het onroerend goed, is mijn schuld $ 815.000. Ik probeer schulden terug te betalen, ik werk veel, maar de schuldeisers willen niet wachten en hebben aangifte gedaan bij de politie. Er is een strafzaak tegen mij geopend, ik sta voor een proces. Door constante stress werd ik ziek, ik heb een maagzweer en inwendige bloedingen, later kreeg ik een microstoot. Ik moet ook mijn gezin onderhouden, en ik maak me grote zorgen over hoe mijn gezin zal leven als ik het niet aankan.


Ik heb nooit om hulp gevraagd en dacht dat het een manifestatie van zwakte was en aarzelde nog steeds om je om hulp te vragen, maar nu bevind ik me in een heel moeilijke situatie. Ik schaam me nog steeds om u met mijn verzoek aan te spreken.

Uw donatie zal worden gebruikt voor mijn behandeling en schuldbetalingen.


Momenteel is elke hulp, elke donatie erg belangrijk voor mij, het geeft me het vertrouwen dat ik terug kan keren naar het normale leven en naar mijn gezin.

€ 0 of € 100.000
0% funded
23 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.