Help Nepalese jongeren op een betere toekomst!

Doneer en help ons!

Maatschappij

Created by :

Help Nepalese jongeren op een betere toekomst!

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo allemaal wij zijn Debby, Romy en CheraineWij doen de opleiding maatschappelijk zorg en zitten in het laatste jaar van onze opleiding, voor onze opleiding gaan we 2 weken naar Nepal toe om ontwikkelingswerk te gaan doen! 
Hiervoor hebben we 7500 euro voor nodig! 
Hierbij hebben we  jullie hulp hard nodig!

Voor elke student die mee gaat naar Nepal, krijgt één Nepalese jongere een coaching traject van 1 tot 3 jaar. Dit houdt in dat ze samen met de jongere opzoek gaan naar een betere toekomst.

wij gaan deze 6-daagse Quest Trek ( 60 Kilometer) zelf ook lopen samen met de Nepalese jongeren en dit doen we samen met stichting mountain child care.

Wat doet Mountain Child Care?
Mountain Child Care vind dat ieder een bijzonder talent met zich mee draagt en daarom bieden zij straat en weesjongeren uit Nepal een persoonlijk leiderschapsprogramma aan.

 Omdat deze jongeren geen familie meer hebben om op terug te vallen en ook nog eens geen financiële middelen hebben is het moeilijk voor hen om hun hoofd boven water te houden.

Mountain Child Care neemt deze jongeren mee op een 6 daagse Quest Trek dwars door de Himalaya.
Tijdens deze Quest Trek gaan de jongeren op zoek naar hun talenten. Hiermee bieden zij de jongeren zicht op een goede toekomst, zodat zij leren hun talenten in te zetten in de maatschappij.

Voor meer informatie van de stichting: 
www.mountainchildcare.org

Alle kleine beetjes helpen voor een betere toekomst van een Nepalese jongere!