Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Sara Kontar

Locatie:

, Lebanon


"Mijn naam is Nawaf Kontar, uit Syrië, een man en een vader voor twee mooie dames, ik ben PTD in economie.


Ik lijd sinds lange tijd aan de ziekte van Parkinson, in 2016 onderging ik een bilaterale subthalamische stimulatie (STN DBS), een implantaat in de hersenen. Na de operatie had ik een aanzienlijke verbetering van de gezondheid.

We moeten opmerken dat het reeds geïmplanteerde apparaat (DBS) de neuro-stimulator Active -PC van Medtronic bevat. De energie kan 2-5 jaar meegaan, waarna het bij voorkeur moet worden vervangen door een Activa-RC, een oplaadbaar apparaat, dat ongeveer 15 jaar meegaat.

en zou me helpen om een normaal leven te leiden met mijn lieve vrouw en dochter.


Helaas kan ik vanwege mijn financiële situatie de hoge kosten van de operatie in Libanon niet betalen vanwege de economische crisis in Syrië als gevolg van de oorlog en vooral na het Coronavirus.


De operatie moet binnen twee maanden in Libanon worden uitgevoerd, anders riskeer ik mijn leven, daarom deel ik mijn situatie met de wereld, dus misschien helpt u me. '


Mijn naam is Sara Kontar en ik heb deze fondsenwerving gecreëerd met mijn broer Ahmad die supporters zocht om onze lieve neef Nawaf te helpen, hij woont in Syrië waar dit soort operaties niet mogelijk is, daarom gaat hij naar een ziekenhuis in Libanon.


Dank u voor uw hulp,

Beste wensen.

Sara en Ahmad Kontar



ps als je een probleem hebt met het overmaken van de donatie op deze website heb ik hieronder (de eerste) een foto toegevoegd met de bankrekeninggegevens.



De heer Nawaf lijdt sinds 2008 aan de ziekte van Parkinson en is tot 2016 behandeld totdat zijn toestand is geëvolueerd en hij net als alle Parkinson-patiënten in zijn gevorderde toestand een hoofdoperatie nodig heeft.

De afgelopen drie en een half jaar was de toestand van de heer Nawaf grotendeels stabiel en normaal.

Momenteel zijn de symptomen van de uitputting van de elektrische katalysator begonnen, waardoor chirurgische vervanging van de oude katalysator noodzakelijk is. Merk op dat de stabiliteit van zijn gezondheid afhangt van het verloop van dit proces om zijn normale leven te kunnen blijven uitoefenen.


Dus begon ik samen met mijn broer Ahmed deze campagne om onze geliefde neef Nawaf te helpen zijn ziekte te weerstaan

En help alstublieft en publiceer.


Een grote dank aan alle medewerkers en medewerkers die ons hebben geholpen

Sarah en Ahmed Kuntar



Opmerking: in het geval dat het moeilijk is om de donatie via de site over te dragen. Het proces kan worden voltooid via een directe bankoverschrijving

Hieronder staat een afbeelding vermeld (de eerste afbeelding) met accountinformatie voor conversie








Nawaf Kontar, uit Syrië, lijdt sinds lange tijd aan de ziekte van Parkinson en heeft een spoedoperatie nodig. Helaas kan hij vanwege zijn financiële situatie de dure kosten van de operatie niet betalen. Mr. Nawaf Al-Kuntar uit Syrië lijdt aan de ziekte van Parkinson en heeft een spoedoperatie nodig.
€ 14.573 van € 61.000
23.9% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.