Help Mwanajuma naar school!

Help Mwanajuma naar school!

Maatschappij

Created by :

Stichting Students for Children

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 26 of € 500
5.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Students for Children sponsort kinderen uit een kleine Keniaanse gemeenschap die door de bevolking zelf ‘Blessed Camp’ wordt genoemd. Deze gemeenschap bevindt zich bij Msambweni, in het zuidoosten van Kenia, en bestaat uit zo’n 180 personen. De oudere bewoners hebben vrijwel allemaal lepra gehad. Hoewel de ziekte is uitbehandeld leven zij en hun familie nog wel onder het stigma van deze ziekte. De kinderen uit Blessed Camp hebben geen kans op goed onderwijs. Students for Children gelooft dat goed onderwijs een grote bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen en hun omgeving. Vandaar dat Students for Children haar steentje bij wil dragen door het sponsoren van de educatie van kinderen uit het Blessed Camp. Op het moment zijn wij hard aan het sparen voor de financiering van volgend schooljaar voor Mwanajuma.

Help u ons mee?

Mwanajuma is 8 jaar oud en gaat momenteel naar groep 5 op de Msingi Bora Academy. Ze komt uit een fijn gezin en wordt samen met haar oudere broer opgevoed door beide ouders die haar stimuleren om goed haar best te doen. Hierdoor doet Mwanajuma het ook erg goed op school. Ze kan heel geconcentreerd en hard werken en haalt goede cijfers. Als zij later groot is wil zij verpleegster worden. Een erg mooie ambitie!