Dieren   

Aangemaakt door :

Alishya spin

Locatie:

Nieuwegein, Nederland

Bij deze lieve therapeutische viervoeter is kanker geconstateerd. Ze moet hier aan geopereerd worden anders overleeft ze het niet. Misssyis het hondje van een autistisch meisje Sanne van 9 jaar die heel erg gehecht is aan haar hondje alleen Missy krijgt Sanne rustig als ze verdrietig of boos is


Missy heeft kanker helpt u ons voor haar operatie.


Bij deze ontzettende lieve en therapeutische viervoeter is kanker gevonden door het nemen van een biopsie bij de dierenarts is dit geconstateerd.  Ze moet hier aan geopereerd worden anders overleeft ze het niet.   Missy is 3 jaar en is het hondje van een autistisch meisje Sanne van 9 jaar die heel erg gehecht is aan haar hondje , ook alleen Missy krijgt Sanne rustig als ze verdrietig of boos is. Als Missy zal weg vallen zal  dat een ontzettende impact op Sanne's leven hebben en ze zal ontzettend verdrietig zijn . De ouders van Sanne hebben wel een bedrag maar komen 630 euro te kort voor de operatie en de na behandeling. 

Laten we met zijn alle de handen ineen slaan . En doneren om Missy's leven te redden. 

 ik deze actie op zodat missy een gezond leven kan leiden en gewoon oud kan worden en haar vriendinnetje Sanne gelukkig kan blijven. 

Help alstublieft om Missy weer een gezond leven te leiden. 


€ 0 van € 630
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.