help mijn vrouw met haar laatste wens

tijdens het overlijden van haar moeder heeft mijn vrouw haar polis afgekocht, even daarna kreeg ze door een foute reguliere zorg melanoom kanker met uitzaaiingen in de lymfklieren, nu kan ze zich niet meer verzekeren

Wens

Created by :

Cees Pijnappels

Location:

Rotterdam, Nederland

€ 0 of € 8.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Zou u ons alstublieft willen helpen?Wij zijn radeloos, heel ons leven ligt over hoop.Een arts heeft een fout gemaakt en nu heeft mijn vrouw melanoom kanker met uitzaaiingen in de lymfklieren. We hebben helemaal geen familie en krijgen geen voet aan de grond bij de media. Niemand die er reageert op de berichten die ik verstuur. Het lijkt wel of we er niet bij horen. Mijn schoonmoeder is overleden en die was te laag verzekerd. Mijn vrouw heeft toen haar polis afgekocht en bij de verzekering gelegd. Wat we niet wisten was dat mijn vrouw kort daarna de diagnose kanker kreeg en niemand haar nog wilde verzekeren. Als laatste hulp middel om haar wens uit te laten komen bij overlijden naast haar ouders begraven te worden is dat ik een crowdfund heb opgezet, maar als de media mij daar niet bij wil helpen word het heel moeilijk voor ons. Alstublieft helpt u ons om mijn vrouw haar laatste wens uit te laten komen. Dank u wel voor het lezen.