Noodhulp   

Created by :

Wieke Daemen

Location:

Lunteren, Nederland

Help mijn paard Torero en mij op de been te blijven

Lieve vrienden/familie/paardenliefhebbers, *Update* Torero is thuis. De lange weg van herstel is begonnen. Alle donaties zijn nog welkom! Lief als je mijn bericht wilt delen onder familie/vrienden/like minded/collega's e.a. Verder wil ik iedereen die al gedoneerd heeft onwijs bedanken. Woorden schieten tekort. <3!

Soms neemt het leven een onverwachte wending. Dat gebeurde Torero afgelopen zaterdagavond. Hij kreeg heftige koliek (pijn in zijn buik). Pogingen van de dierenarts waren helaas niet voldoende. Om 3 uur 's nachts moesten wij met hem naar de kliniek in Utrecht. Na onderzoek daar was er goede hoop dat het mee zou vallen. Torero bleef daar. Wij gingen naar huis. Een paar uur na thuiskomst werd ik gebeld door de kliniek. Het ging ineens helemaal niet goed met mijn grote vriend en ik moest nu beslissen: opereren of niet. Een operatie was eigenlijk zijn enige kans om dit te overleven. Mijn wereld stortte in..

Mijn grote vriend zijn leven hangt af van mijn beslissing en ik heb de financiële middelen er eigenlijk niet voor. Ik besloot net zo dapper te zijn als mijn paard en koos voor de operatie. Torero is een prachtig, krachtig en ontzettend lief dier. Ook al wist ik op dat moment niet hoe ik dat financieel voor elkaar moest krijgen, hij is mij alles waard! Zenuwslopende uren braken aan. Gelukkig is de operatie geslaagd en is hij zelfs de intensive care fase goed doorgekomen. Het blijft nog altijd spannend vanwege mogelijke complicaties. Maar voor alsnog behoort de beslissing tot één van de beste van mijn leven.


Aan deze operatie en revalidatie zitten aanzienlijke kosten vast. Alleen de operatiekosten worden al geraamd op € 5000,-. Daarom moet ik nog keer dapper zijn en weer totaal uit mijn comfortzone treden, ik ga om hulp vragen. Mijn financiële situatie is ontoereikend om alle kosten te dekken. Dus ben ik gaan nadenken over wat ik zelf kan doen om straks de rekeningen te kunnen betalen.Toen ik mij ineens realiseerde dat ik in 2018 een opleiding sportmassage voor paarden (incl. technieken uit de TTouch) succesvol heb afgerond. Daarnaast ben ik bezig met uitbreiding van mijn vaardigheden met Masterson Methode.


Zelfs nu Torero in een kliniek is, helpt hij mij. Hij helpt mij om uit mijn comfortzone te stappen en te durven aanbieden wat ik kan en jullie te vragen om financiële steun.

Speciaal voor paardeneigenaren bied ik een sport/ontspanningsmassage voor jullie paard(en) aan inruil voor een vast te doneren bedrag van €55,- (per paard)*. Voor iedereen die ons wil steunen gewoon omdat het kan, zou ik ook ontzettend dankbaar zijn voor alle kleine beetjes die je voor ons kunt missen. Voor beide opties maak je gebruik van de doneer button hier onderaan.


Nogmaals, alle kleine beetjes helpen om mij en Torero op de been te houden in deze zware tijd! Onze dank is groot! Al reeds vanwege alle liefde en positieve aandacht die wij van de mensen in onze omgeving gekregen hebben!


*Uiteraard moet ik wel rekening houden met reisafstanden. Binnen een straal van 30 km rond postcode 6741 zijn er geen reiskosten aan verbonden, staat je paard verder weg neem dan even contact op over evt. reiskosten. Heb je de donatie van € 55,- voldaan stuur dan een PB via Facebook voor het maken van een afspraak. Ik kijk ernaar uit wat terug te kunnen doen voor jou en je paard.

€ 3.980 of € 6.000
66.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 8 months ago
€55
Anonymous 9 months ago
€5
Lotte 9 months ago
€50
Ellen 9 months ago
€25
Anonymous 8 months ago
€55
Anonymous 9 months ago
€5
Lotte 9 months ago
€50
Ellen 9 months ago
€25