Help mij om mijn droom waar te maken!

Help mij om mijn droom waar te maken!

Maatschappij

Created by :

Help mij om mijn droom waar te maken!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 245 of € 4.000
6.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

2017, het jaar dat ik nooit zal vergeten, zoveel ongeluk. Namke mijn prachtige Friese droompaard had een zware Peesblessure. Na lang zoeken en wegen besloten haar naar een revalidatie kliniek te brengen, waar ze een dure PRP behandeling onderging. Het ging eindelijk na 1 jaar vooruit! Maar wanneer wij wilden overleggen wanneer zij naar huis mocht na 2 maanden sloeg het noodlot toe. Zware koliek, zo heftig dat ze met spoed naar de kliniek in Utrecht moest om geopereerd te worden! In de operatie was de darm zo slecht dat ze geen schijn van kans had. Er was geen keus, Namke zou niet meer ontwaken uit haar narcose. Na een waardig afscheid en haar gecremeerd te hebben, is er een plek van leegte en verdriet. Mijn zielsmaatje is niet meer. Zoveel geld ingestoken en ik ben alles kwijt geraakt.

Het gemis is groot en vaak word mij gevraagd of ik een nieuw paard zou willen? Er is geen paard die haar kan vervangen, maar het zou zo fijn zijn om weer iets op te bouwen met een nieuw paard. Helaas na een uitgave van totaal bijna €6.000 aan rekeningen, heb ik geen spaarrekening meer over. Ik vraag normaal nooit om geld, en dit gaat ook tegen mijn principes in. Maar nadat meerdere mensen mij hierop gewezen hebben, wil ik het toch een kans geven.

Zou jij mij willen helpen om een nieuw paardje te kunnen kopen? Het zou mij dol gelukkig maken! Alle bedragen zijn welkom of het nou klein of groot is.