Help mij naar Nepal!

Ik krijg de kans om naar Nepal te gaan! Supergaaf! Lees verder om te zien wat ik doe om deze bijzondere reis waar te kunnen maken!

Maatschappij

Created by :

Mirte van Schie

Location:

, Nepal

€ 0 of € 1.000
0% funded
70 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Dag mensen,


Binnen mijn opleiding krijg ik de kans om in oktober een reis te maken naar Nepal. Wat natuurlijk supergaaf is!

In deze reis zal ik onder andere samen met klasgenoten en Nepalese jongeren een wandeling maken door de Himalaya, ga ik op bezoek bij verschillende zorginstellingen in Nepal en daarnaast zal ik ook Nepalese jongeren steunen.


Dit zijn niet zomaar Nepalese jongeren.

Deze Nepalese jongeren wonen in weeshuizen waar ze tot hun 18e kunnen blijven. Daarna staan ze er alleen voor. Om deze jongeren zoveel mogelijk voor te bereiden op het moment dat ze het weeshuis zullen moeten verlaten, zal ik samen met een jongere aan de Quest Trek deel nemen.


Een Quest trek is een reis van 6 dagen door de Himalaya waarin je samen met de jongere een plan maakt voor als ze het weeshuis zullen verlaten. Niet alleen dat maar ook tijdens deze wandeling zullen ze zichzelf beter leren kennen, hun talenten ontdekken en nog veel meer.


Om dit mogelijk te maken zal ik geld in moeten zamelen, mijn hele reis kost in totaal €3000,-  Een heleboel dus!

Nu zal u waarschijnlijk wel hebben gezien dat ik maar €1000,- vraag. Dit komt omdat ik het belangrijk vindt dat als u mij sponsort dit volledig naar het goede doel toegaat. De €1000,- gaat namelijk volledig naar de Nepalese jongeren toe.


Het overige bedrag gaat naar mijn vliegticket, overnachting, inentingen, paspoort et cetera. Om dit doel te bereiken zal ik zelf de handen uit de mouwen steken. Door sponsoractie's op te zetten zoals tafels en kasten opknappen, taarten bakken en nog veel meer.


Hopelijk wilt u mij een handje helpen door wat geld te sponsoren.


Bij voorbaat dank!Met vriendelijke groet,

Mirte van Schie