Help Mij Helpen | Because We Carry

Help Mij Helpen | Because We Carry

Maatschappij

Created by :

Because We Carry (BWC)

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 312 of € 7.000
4.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve mensen,

Mijn naam is Elise en ik ben 20 jaar. Mijn grootste inspiraties zijn het Rode Kruis, Artsen Zonder Grenzen, Bootvluchteling en Because We Carry. 

Daarom ga ik deze kerstvakantie vluchtelingenwerk doen op Lesbos namens de Because We Carry organisatie. Wij proberen als team nummer 63 €7.000 op te halen, om de vluchtelingen van hun basisbehoeften te voorzien. Daarom vraag ik aan jullie of jullie me willen helpen om aan dit bedrag te komen. Zelfs met een euro ben ik heel erg blij en stel dat je echt geen geld kwijt kunt, doe dan is een keer wat lief voor de mensen om je heen, zoals een complimentje geven aan een onbekende of ga een keertje extra langs bij jullie opa en/of oma!

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. En hier geloof ik zelf ook in. Ik zie zoveel hartverscheurende filmpjes en foto's op Facebook en op het nieuws langskomen van wat vluchtelingen moeten doorstaan. Dit zijn ook gewoon mensen die in hun thuisland een goed leven hadden met een mooi huis, een mooie auto en een nieuwe mobiel, voordat de oorlog kwam. Ik wil echt wat dóén in plaats van alleen maar van een afstandje toekijken. Het motto van BWC is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen. Via Because We Carry gaan er inmiddels wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. BWC geeft daadkrachtige naastenliefde!