Wens   

Created by :

Justin Logeman

Location:

, Nederland

Help mij een buikwandcorrectie mogelijk te maken!

Hallo lieve mensen,


Ik heb deze crowdfunding geopend omdat ik met een probleem zit. Laat ik beginnen door mijzelf voor te stellen, dan leg ik daarna mijn verhaal uit.


Mijn naam is Justin en ik ben 27 jaar jong. In 2018 heb ik een maagverkleining gekregen omdat ik flink te zwaar was. In de periode tussen maart 2018 en halverwege 2019 ben ik in totaal 50 kg afgevallen. Sindsdien ben ik stabiel op gewicht. Sinds ik zoveel ben afgevallen sport ik geregeld (3 keer per week, fitness en zaalvoetbal).


Onlangs ben ik bij de plastisch chirurg geweest in het ziekenhuis om te praten over een mogelijke buikwandcorrectie. Ik kamp namelijk met overtollig huid, wat een nasleep is van mijn operatie en flink afvallen. De chirurg gaf direct aan het probleem te zien en mij ontzettend graag te willen helpen. Hij gaf ook aan dat deze operatie de enige oplossing is om mijn buik weer goed te krijgen. Dit gaat niet lukken met sporten. Echter wordt dit niet vergoed door de verzekering. Ondanks dat ik nog in bezwaar ben gegaan tegen deze beslissing van mijn verzekering, is dit wederom afgewezen. De reden is dat ik geen smet plekken heb (gelukkig maar!), mijn buik niet tot aan mijn knieën hangt of dat het mij beperkt in bewegen.


Wel is dit voor mij echt een probleem! Ik ben nu niet tevreden over mijn eigen zelfbeeld, wat ik wel graag zou willen. Daarnaast beperkt het mij o.a. ook om naar het zwembad te gaan en om in de zomer in een t-shirt te lopen buiten zonder nagestaard te worden (zo voelt het voor mij). Ook het kopen van leuke en nieuwe kleren is echt een probleem voor mij. Ik ben pas 27, nog hartstikke jong en ik wil graag de rest van mijn leven tevreden kunnen zijn met mijn lichaam en mij niet beperkt voelen in wat ik doe. De operatie kost ongeveer €5.500,- en voor mij is dit helaas niet zomaar financieel haalbaar.


Via deze weg hoop ik mijn operatie mogelijk te kunnen maken. Ik zou de operatie namelijk liever vandaag dan morgen doen en heb er veel voor over.


Met vriendelijke groet,


Justin

€ 3.165 of € 5.500
57.5% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 20 days ago
€100
Leslie 23 days ago Veel succes Justin! Je komt er wel! Groetjes Leslie
€10
Anonymous 23 days ago
€50
Melissa 23 days ago Wat zie je er goed uit Justin! Heel veel succes met de inzameling en operatie.
€25
Anonymous 20 days ago
€100
Leslie 23 days ago Veel succes Justin! Je komt er wel! Groetjes Leslie
€10
Anonymous 23 days ago
€50
Melissa 23 days ago Wat zie je er goed uit Justin! Heel veel succes met de inzameling en operatie.
€25