Dieren   

Aangemaakt door :

Bevordering Huisdierenwelzijn

Locatie:

Netherlands, Netherlands

In 2018 hebben wij tot nu toe 160 minima huisdieren acuut kunnen laten behandelen. Deze 7 zieke dieren staan nog op onze wachtlijst. Help mee en geef ze een gezonde start in 2019. We hebben hiervoor 3.400 euro nodig.

In 2018 hebben wij 163 ernstig zieke/gewonde huisdieren van eigenaren zelf verkerend in minimum situatie acuut medisch kunnen laten behandelen. Deze 7 ernstig zieke minima huisdieren verdienen een goede start in het nieuwe jaar. Helaas staan zij nog op onze wachtlijst en is er onvoldoende geld om ze te laten behandelen.

Om deze 7 acute operaties te kunnen realiseren is minimaal 3.400 euro nodig. Maar elk bedrag dat wij krijgen helpt tenminste weer een ziek minima huisdier dat kan worden geopereerd en van onze lijst kan.


De eerste op de lijst is een heupoperatie van een 4 jarige lieve hond die nu al geruime tijd op 3 pootjes hinkt en pijnmedicatie krijgt. Ook krijgt het spercieboontjes om het gewicht op pijl te houden en zelfs iets naar beneden te krijgen. Dat is gelukt, maar nu de operatie nog. 

De heup ligt, door een aanrijding met een doorgereden scooter en dus onbekende veroorzaker, volledig uit de kom en moet snel worden geopereerd (heupkop resectie). Wij onderhandelen natuurlijk elk behandel/operatietarief met dierenartsen/specialisten, zodat elke euro volledig ten goede kan komen aan steun voor meer dieren.

Nummer 2 op de lijst is een kat die een buikoperatie nodig heeft wegens melkklier problemen, de andere dieren op onze lijst hebben een operatie nodig voor breuken, een blaasoperatie, een baarmoederontsteking en een kat met fors gebitsprobleem. Maar hoe dan ook, allemaal heel pijnlijke situaties. Hulp is dus spoedig gewenst. 


Ons doel is de 7 zieke/gewonde minima huisdieren een gezonde start te kunnen geven. Helpt u ons mee? Wat zou het fijn zijn als ze weer na een behandeling snel naar huis mogen naar de eigen baas in vertrouwde omgeving. HELP ONS HELPEN!


Of, wilt u ons goede doel misschien wel op periodieke basis steunen? Dat kan natuurlijk ook. Zo helpt u het gehele jaar mee om ernstig zieke/gewonde minima huisdieren in nood te kunnen laten behandelen.

Voor meer informatie hierover kunt u even met ons mailen naar info@huisdierenwelzijn.nl of bellen naar 06-12660654. Elke steun is van harte  welkom.


Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn is een ANBI, CBF Erkend Goed doel en doet haar werk (bestuur en vrijwilligers) volledig onbezoldigd. Voor dierenartsen/specialisten zijn wij 24/7 acuut telefonisch bereikbaar. We werken inmiddels in samenspel met ca. 550 dierenartsen/specialisten en meerdere maatschappelijke organisaties die ons signalen geven als een dier van een client in acute nood is. 

Helpt u ons helpen? Lees wat we nog meer doen via onze website: www.huisdierenwelzijn.nl

Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via onze email info@huisdierenwelzijn.NL


ALVAST HEEL HARTELIJK DANK. ONS TEAM WENST U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND EN GELUKKIG 2019!

 


€ 0 van € 3.400
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.