Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Studievereniging Cura

Locatie:

Groningen, Nederland

Het bestuur van studievereniging Cura zamelt geld in tegen kinderkanker. Help jij ons mee? Zodat in de toekomst kinderen kanker vrij zijn!

Wil je studievereniging Cura helpen bij het steunen van een goed doel? Wij zamelen geld in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is een onafhankelijke stichting die de onderzoeken naar kinderkanker financiert om zo de genezingskans te verhogen en de kwaliteit van behandeling te verbeteren. 


Studievereniging Cura gaat geld inzamelen doormiddel van een nieuwjaarsduik. Bij een bedrag van €50,- zal de helft van het bestuur van studievereniging Cura een nieuwjaarsduik nemen. Bij elke €50,- extra, komt er één bestuurslid bij om ook een nieuwjaarsduik te nemen. 


Jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen. Bedankt voor je steun namens het bestuur van studievereniging Cura,


Marieke Poelman 

Talitha Veening

Marije Schelhaas

Alex Steverink

Amber Roggen

Lisa Cleophas

€ 4 van € 300
1.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.