Help jij de uitvaart van Hrant (11) bekostigen?

Terwijl moeder vorige week met 30 weken is bevallen van een tweeling, is gisternacht haar zoon Hrant op 11 jarige leeftijd plotseling overleden. Met Hrants overlijden is het inkomen van ouders weggevallen. Ze hebben geen spaargeld en evenmin een uitvaartverzekering.

Uitvaart

Created by :

Iris van der Meer

Location:

Groningen, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Terwijl moeder vorige week met 30 weken is bevallen van een tweeling, is gisternacht haar oudste zoon Hrant op 11 jarige leeftijd plotseling overleden. 


In 2015 ontmoetten we elkaar in het UMCG. Een hartelijk gezin uit Armenië. Vader, moeder en hun gehandicapte zoon Hrant. Vanaf het begin had ik bewondering voor de liefde en zorgzaamheid naar hun zoon èn elkaar. Een krachtig gezin.


De intensieve 24-uurs zorg voor Hrant deden ze volledig zelf en ze betaalden zichzelf uit uit het PGB van Hrant. Maar Hrant is overleden, dus het PGB stopt per direct. Hun inkomen is weg. Spaargeld hebben ze niet. Evenmin een uitvaartverzekering.

Naast het enorme verdriet om Hrant en de grote zorgen om de kwetsbare tweeling (die nog in het ziekenhuis ligt), hebben ze nu ook zorgen over hoe ze Hrant zijn uitvaart moeten bekostigen, hem een waardig afscheid en mooie steen op zijn graf kunnen geven én hoe ze rond gaan komen tot er iets anders geregeld is.

Zorgen en regelwerk dat ze nu niet zouden moeten hebben. Ze moeten er zijn voor de tweeling, elkaar en kunnen rouwen om Hrant.


Dit gezin zit in mijn hart en ik wil ze helpen. Wie helpt mee?