Help Ibrahim Kapinga

Help Ibrahim Kapinga

Maatschappij

Created by :

Stichting Help Kinderen in Tanzania

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 25 of € 15.000
0.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ibrahim is geboren op 7 februari 2007. In december 2011 is hij gevallen met zijn fietsje. Hij heeft daarbij een breuk opgelopen bij zijn heup, de Fermur hals. Hij heeft een aantal weken met pijn ‘gelopen’ en kreeg daarvoor alleen maar pijnstillers. Daarna had de arts pas door dat er meer aan de hand was. Hij is vervolgens geopereerd en heeft 6-8 weken op bed geleden. In Tanzania moet je eerst betalen en dan pas wordt de operatie uitgevoerd. Er is geen sprake van begeleiding of fysiotherapie na de operatie. Ibrahim is bijna 10 jaar, loopt mank en heeft pijn. Volgens ons is dat niet nodig, maar opnieuw opereren in Tanzania zien de ouders niet zitten. Ze hebben geen vertrouwen in de artsen en ziekenhuis in Arusha of Dar Es Salaam. In Nairobi (Kenia) is wel een goed ziekenhuis, maar dat is naast ver reizen ook kostbaar en de ouders en ook wij weten niet of dat wel het beste is voor Ibrahim. Bovendien hebben deze mensen niet de financiële middelen voor een goed onderzoek, de beste operatie en gerichte fysiotherapie.
Wij hebben de ouders beloofd hen te helpen met het vinden van de beste zorg voor Ibrahim. Wij hebben contact gelegd met het Haga Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag.
Er zijn medisch gezien mogelijkheden om Ibrahim te helpen. Vandaar dat wij geld willen inzamelen om Ibrahim in Nederland te laten opereren.