Help HTC Zwolle Beachsoccer naar hun Europese droom!

Help HTC Zwolle Beachsoccer naar hun Europese droom!

Maatschappij

Created by :

HTC Zwolle Beachsoccer

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

HTC Zwolle Beachsoccer
€ 560 of € 5.000
11.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Een geweldige kans wordt ons aangereikt. Wij zijn een vrouwen beachsoccer team uit Zwolle (HTC). Elk jaar doen wij mee aan de landelijke eredivisie, georganiseerd door Beachsoccer Bond Nederland. Afgelopen zomer zijn wij tweede geworden van Nederland. Een aantal jaren terug zijn wij begonnen als een vriendenteam. Wat als hobby begon groeide al snel uit tot een serieuze competitiedeelneming in Nederland.

In samenhang met de groei van de sport zelf, groeien wij mee. Nederland zet zich internationaal steeds meer op de kaart en heeft daarom een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de Euro Winners Cup in Portugal (De Champions League van het beachsoccer). Dit toernooi is van 29 mei t/m 4 juni. We hebben een gemixed team van studenten tot zzp'ers. De kosten om deel te nemen aan dit toernooi kunnen we niet zelf bekostigen.

Daarom zijn wij hard op zoek naar sponsoren en donaties om voornamelijk de vliegreis, inschrijfkosten en de accommodatie kosten te financiëren. Door deel te nemen aan dit toernooi zetten we niet alleen onszelf op de kaart in Europa, het is tevens een fantastische ontwikkeling voor de beachsoccer sport.