Sport   

Aangemaakt door :

Hippisch Centrum Zeegersloot

Locatie:

Alphen aan den Rijn, Nederland

Hippisch Centrum Zeegersloot zou graag het buitenterrein met paddocks op willen knappen. Dit om ervoor te zorgen dat de paarden ook in de winter goed en veilig naar buiten kunnen en de nodige beweging kunnen krijgen. Wij vragen uw hulp voor de aanschaf van alle materialen en het aanleggen van de drainage.

Help Hippisch Centrum Zeegersloot aan een mooie toekomst!

 

De “Landelijke Rijvereniging en Pony Club De Alphense Ruiters” is gehuisvest op de accommodatie van Stichting Hippisch Centrum Zeegersloot en is opgericht in juli 1934.  

 

Hippisch Centrum Zeegersloot kent een roerig verleden, met financiële tegenslagen, met als dieptepunt de verwoestende brand in september 2013. Mede door deze gebeurtenissen staat Hippisch Centrum Zeegersloot er financieel niet sterk voor. De vereniging en stichting kunnen draaiende gehouden worden, maar reserves voor onderhoud en verbetering van de accommodatie zijn er nauwelijks. Terwijl dat het belangrijkste is voor het welzijn van mens en dier.

 

Hippisch Centrum Zeegersloot zou graag het buitenterrein met paddocks op willen knappen. De drainage van de huidige paddocks werkt niet goed en het hekwerk is ook aan vervanging toe. Tevens biedt dit gebied ook plaats aan een longeercirkel, maar aanschaf hiervan heeft om financiële redenen tot op heden niet plaats kunnen vinden. Graag zouden wij nieuwe drainage willen aanleggen, de paddocks voorzien van veilig houten omheining en een longeercirkel plaatsen. Dit om ervoor te zorgen dat de paarden ook in de winter goed en veilig naar buiten kunnen en de nodige beweging kunnen krijgen.

Om de kosten te drukken, willen wij zelf de hekwerken van de nieuwe paddocks en longeercirkel plaatsen. Wij vragen uw hulp voor de aanschaf van alle materialen en het aanleggen van de drainage. De kosten hiervan worden geschat op €8.000.

 

Helpt u ook mee door ons te steunen? Alle kleine beetjes helpen!

 

Mocht onze grote wens niet gerealiseerd kunnen worden, zal uw geld goed besteed worden bij het vervullen van kleinere wensen die er zijn om de accommodatie op te knappen.

 


€ 0 van € 8.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.