Help Floris de hulphond

Deze actie is voor Floris, een bijzondere hulphond die jullie hulp op dit moment goed kan gebruiken! Alvast ontzettend bedankt!

Dieren

Created by :

Suzanne Kempen

Location:

Helmond, Nederland

€ 5.000 of € 5.000
100% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help Floris de hulphond

Lieve mensen, Dit is Floris, de unieke hulphond van Martine! Hij is een bijzondere volleerde ADL hulphond die tevens preventief veranderingen in de gezondheid van zijn baasje kan signaleren! Helaas is Floris ernstig ziek en zijn de specialisten in Utrecht op de intensive care druk bezig met uitzoeken wat er mis is... Hiervoor is helaas erg veel geld nodig, de rekening staat op dit moment op 5000 euro! Elke euro die jullie willen bijdragen helpt mee aan een zo snel mogelijk herstel van Floris en is dus van harte welkom! Wij hopen van harte op jullie steun! Veel liefs, De vrienden van Floris en Martine! Update 24 juli We zijn nog steeds in afwachting van de uitslagen van de laatst genomen biopten. Floris krijgt zijn medicatie nu via injecties, zodat er minder pillen door zijn speciaal voer gemalen hoeven worden. Dit lijkt te werken, hij zit al weer iets beter in zijn vel en vacht! We houden jullie op de hoogte! Update 26 juli Gisteren weer een bezoek gebracht aan Utrecht, met de nodige onderzoeken. Er is besloten dat Floris nog de meeste kans heeft om hier doorheen te komen als hij volgende week geopereerd wordt. Ze gaan de uitgang van de maag operatief wijder maken zodat er weer wat meer voer doorheen kan. Deze operatie gaat minimaal 4000 euro kosten, dus donaties zijn nog steeds erg welkom!