Help Fanta haar pootje redden

Operaties en medicijnen zijn veel geld. Helaas vergoed de verzekering niet. Fanta heeft nog 2 operaties voor de boeg. Hiervoor is de begroting van de dierenarts 2000 euro. Elke euro die jullie willen bijdragen helpt mee aan een zo snel mogelijk herstel van Fanta en is dus van harte welkom!

Dieren

Created by :

A.J. de Jong

Location:

Moerkapelle, Nederland

€ 345 of € 1.500
23% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Gebroken

Update! Fanta is geholpen aan haar pootje. 2 van de 4 schroeven zijn verwijderd. Ze heeft 10 dagen gespalkt rondgelopen. Maandag zijn de hechtingen verwijderd. Aan de buitenkant ziet het er keurig uit :) Helaas heeft ze wat overmatige belangstelling voor haar pootje en blijft er aan likken. Ze loopt nu voor de zekerheid met een kap rond. Uiteraard gaat hij heel regelmatig af. Met dit warme weer moet ze voldoende kunnen drinken. Over een maand of 3 worden er weer controle foto's gemaakt. Op naar de volgende ronde! Dank! dat jullie helpen dit mogelijk te maken. Lieve mensen, Ik zamel geld in voor Fanta. Een leuk klein poedelmeisje van net 1 jaar oud. Helaas heeft Fanta, ongeveer een half jaar geleden, haar voorpootje, heel ongelukkig, gebroken. Omdat ze nog te kort verzekerd was wil de dierenverzekering de medische kosten niet vergoeden. Ook de vervolgoperaties vergoeden ze niet.. Inmiddels is ze al 2 keer geopereerd. Bij de laatste operatie zijn de 2 gebroken botten in het voorpootje met een plaatje aan elkaar gezet. Recent heeft er een controle plaatsgevonden. Uit de röntgenfoto’s is gebleken dat het plaatje zoveel steun biedt dat het bot lui is geworden. Beide botten zijn aan het slinken. Er is nog maar de helft van de oorspronkelijke botdikte aanwezig. Om het pootje te behouden zal Fanta nog minimaal 2x moeten worden geopereerd. Zonder voldoende bot in de pootjes zal ze niet meer normaal kunnen lopen. Dat wil ik uiteraard niet! en zet dan ook alles op alles om haar de operaties te laten ondergaan. De begroting van de dierenarts is 2000 euro. Erg veel geld. Ik ben voor deze lieverd de schaamte voorbij. Ik wil heel graag dat ze weer gewoon op haar 4 pootjes kan staan en kan dollen en spelen als een jonge hond. Elke euro die jullie willen bijdragen helpt mee aan een zo snel mogelijk herstel van Fanta en is dus van harte welkom! Veel liefs en een pootje, Anja en Fanta