Help familie Rodriguez

Help familie Rodriguez

Maatschappij

Created by :

Help familie Rodriguez

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 55 of € 3.000
1.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve Mensen wij zijn een gezin van 8 waarvan de 2 oudste kinderen op de Dominicaanse Republiek zijn geboren. inmiddels wonen ze hier 2 jaar samen met jongere halfzusjes en ouders (stiefmoeder).  hier in Nederland eindelijk aangekomen konden we 1 gezin vormen. Hun biologische moeder is al enige tijd overleden in land van herkomst. Het enige wat ze hebben zijn  mama papa en de zusjes. maar nu komt onze grootste nachtmerrie, door slecht geadviseerd te zijn door onze emigratie advocaat moeten mijn kindjes nu ervoor boeten. De IND heeft besloten dat de kinderen eerst terug naar de Dominicaanse Republiek moeten en dan opnieuw een proces starten voor een mvv. Dit is een ware nachtmerrie voor ons en de kinderen. Wij kunnen hier niet van slapen! Op de Dominicaanse republiek is er geen toekomst voor de kinderen en geen familie die zorg kunnen dragen over hen. Ze hebben alleen ons en ik wil absoluut niet weer op de Dominicaanse republiek hebben. Het is heel normaal op de Dominicaanse republiek dat er in de dorpen minderjarige kinderen gewoon uit huis gaan met oudere mannen en op 13 jarige leeftijd zwanger raken. En voor de jongens is het heel normaal op jonge leeftijd te werken of te kiezen voor de criminaliteit. En dan niet te spreken over slechte of geen scholing, prostitutie, criminaliteit slechte gezondheidszorg  en uiteraard de corrupte overheid.   Ze hebben hier ook 2 jaar op school gezeten en deden hun best op school ondanks hun leer achterstand spreken ze vloeiend Nederlands. Want op de Dominicaanse republiek is het een gewoonte om niet naar school te gaan maar geld te verdienen. een mensen leven daar is niks waard.

Daarom hebben mijn man en ik besloten tijdelijk op te splitsen. Hij zal met de kinderen naar een EU land verhuizen  waar wij als Nederlandse ouders meer recht hebben en onze kindjes bij ons kunnen houden. want we zien geen andere optie  Dit is geheel onverwachts gebeurd de ongegronde uitspraak want we hadden hoop en werden wijs gemaakt dat dit goed zou aflopen. We hebben helaas niks kunnen sparen. omdat dit te snel voor ons en onverwacht is gebeurd. wij willen onze kindjes bij ons houden of ze nou hier geboren zijn of niet we horen bij elkaar.Wij hebben financieel hulp nodig om dit proces te starten zodat we uit eindelijk weer bij elkaar kunnen komen.  

Steun ons hier in