Maatschappij   

Aangemaakt door :

Dominique de Keizer

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Een lekker hapje eten met een gezellige live band of gewoon gezellig met elkaar een spelletje spelen. Wij willen dit voor de ouderen in Nederland gaan organiseren en hebben uw hulp daarbij nodig

Afgelopen kerst toen ik met mijn familie aan het kerstdiner zat, realiseerde ik mij dat er op dat zelfde moment veel eenzame ouderen alleen thuis zaten. Dit bracht mij op het idee om een soort ‘drive in show” voor ouderen te gaan organiseren.


Het idee is om er een leuke middag of avond van te maken in het verzorgingshuis waar de ouderen verblijven met een lekkere maaltijd, wat (live) muziek en oud Hollandse spelletjes. Ook moet het mogelijk worden om bijvoorbeeld een activiteit te organiseren zoals breien, bingo of gewoon iemand s zijn of haar verjaardag te vieren. 

De bedoeling is dat we dit gelijk landelijk gaan aanpakken om zo zoveel mogelijk ouderen te bereiken. 


Ik ben inmiddels al naar een aantal verzorgingshuizen langs geweest en deze waren al bijna net zo enthousiast als ik zelf ben.


Nu gaat er naast een heleboel tijd en energie ook nog wel wat geld in het ouderenproject zitten en daar kan ik uw hulp hard bij gebruiken. 

Dit ben ik onder andere van plan te  kopen van uw donatie: 


-Pannen, zowel om in te koken als om de maaltijden warm te houden.

-service en bestek

-Spelletjes,  zoals bingo, sjoelbak, etc.

-Geluidsapparatuur

-Een busje om alle spullen in te vervoeren. 


De maaltijden bereid ik in mijn eigen keuken. Of als het mogelijk is in de keuken van het verzorgingstehuis. Het is de bedoeling dat ik de ingrediënten  van de maaltijden zoveel mogelijk laat sponseren door de plaatselijke winkeliers. Ook hiervoor heb ik veel positieve reacties bij hen ontvangen.


Ik hoop dat ik u op deze manier heb kunnen interesseren in mijn  crowdfunding om de ouderen in Nederland iets minder eenzaam te maken. Zelf ga ik me hier voor de volle 100% voor inzetten en met uw bijdrage word het vast een succes. 


Blijf op de hoogte van de vorderingen via deze pagina en laat zoveel mogelijk vrienden en familie van mijn initiatief weten. Dan gaan we het doel met elkaar zeker halen.


Namens mij en alle ouderen van Nederland alvast heel hartelijk bedankt! 


€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.