Noodhulp   

Aangemaakt door :

Luk Jeuris

Locatie:

Hasselt, België

Dizzy sukkelt al van pup met zijn gezondheid. Wij spendeerde al onze spaarcenten. Dizzy kreeg prioriteit in mijn leven. Maar door fouten in het ziekenhuis lopen de kosten nu nog op. Wij maakte een filmpje met Dizzy zijn heel verhaal deze kan je hier bekijken https://youtu.be/F87Ywk0-9AA .

Hallo allemaal,


Dizzy sukkelt van pup af met een aangeboren afwijking aan zijn lever. Hij heeft een levershunt door de lever. Omdat deze door de lever gaat zijn er beperkte artsen die deze operatie kunnen doen.


Hij kreeg al eerder een operatie in 2018 in milaan. Echter is deze mislukt en moet hij een nieuwe operatie krijgen. Al 1.5 jaar worden wij aan het lijntje gehouden hieromtrent. De operatie zou in gent doorgaan met een nieuwe techniek. We zouden dan ook minder moeten betalen.


Echter na een dik jaar krijgen wij te horen nu de operatie MOET doorgaan door een verslechtering van zijn toestand dat de operatie in duitsland of milaan moet doorgaan ? toch niet in gent. Dit betekend dat alle financiële voorwaarden vervallen en alles duurder zal worden.


Wij spendeerde in totaal al een 20 000 euro. Maar helaas zijn de spaarcenten nu op. Dizzy wil ervoor vechten dus wij vechten mee en hopen door deze actie genoeg geld in te zamelen om zijn operatie te laten uitvoeren.


Zijn heel verhaal hebben wij ook in een filmpje gestoken die je hier kan bekijken :https://youtu.be/F87Ywk0-9AA


Wij zouden de mensen die willen doneren voor onze dizzy-man eeuwig dankbaar zijn.


Iedereen kan onze dizzy ook volgen via facebook https://www.facebook.com/Dizzy-rascal-1603792323007065


Groetjes


Dizzy en co

€ 370 van € 4.500
8.2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.