Noodhulp   

Aangemaakt door :

Rick Boudewijn

Locatie:

Gelderland, Nederland

Deze familie is eigenlijk alles kwijt geraakt wat ze hadden opgebouwd. Dit gezin heeft geen familie meer in Nederland. Hun wens is terug te keren naar hun familie in buitenland

Dit is een jong gezin. Dit gezin heeft in korte tijd veel meegemaakt. Een vader en moeder en 3 kinderen. In het begin hier in Nederland leek alles geweldig goed te gaan en verliep alles zonder problemen. Vader had een goed lopend bedrijfje en moeder zorgde voor de kinderen. 

Naar een aantal maanden hier in Nederland werd vader ziek. Vader heeft een tijd geprobeerd nog door te werken met zijn bedrijf om voor zijn gezin te zorgen. Dat heeft hij nog een tijdje volgehouden.maar ten kosten van zijn gezondheid. Vader werd zieker. Na lang rekken heeft vader dan ook op aandringen van dokter zijn bedrijf stop gezet. Met alle gevolgen vandien. Je kent dat wel. Gaat het ene fout heeft dat gevolgen op de rest. Een domino effect dus. Op dit moment hebben deze mensen letterlijk niets meer. Ze vechten ondanks dat ze echt niets meer hebben. Elke dag opnieuw om te overleven. Vechten elke dag om hun kinderen blij te maken en te laten lachen. Maar dat word elke dag zwaarder voor ze.  De ouders missen hun familie in het buitenland. Dit gezin heeft ook aangeven heel graag terug na huis te willen. Alleen ze de kosten niet kunnen betalen. De reis en de kosten voor snel een huis. En een nieuw leven daar voor hun bij hun familie. Ik vraag of er mensen zijn met een goed hart die deze mensen willen helpen terug na huis te kunnen gaan. Een nieuw begin en na een lange zware tijd weer hun familie in de armen kunnen sluiten. 

€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.