Help dit gezin aan een zorgeloze vakantie ( Hun verhaal + update hoever we zijn met de actie!!!)

Help dit gezin aan een zorgeloze vakantie ( Hun verhaal + update hoever we zijn met de actie!!!)

Maatschappij

Created by :

Een fijne kerst(vakantie) voor een gezin in nood

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 50 of € 700
7.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Dit zijn Bart en Denise met hun vier dochtertjes.
Vier jaar geleden kwamen zij buiten hun schuld om noodgedwongen in de WSNP (schuldsanering) terecht.
Bart en Denise zijn beiden eerder getrouwd geweest en na hun scheidingen kwamen er schulden boven water waar ze niets vanaf hadden geweten.
Denise ontdekte zelfs dat er op haar naam leningen waren afgesloten, waarvoor haar handtekening vervalst was.
De schulden waren zo hoog dat ze dat nooit met een maandelijkse aflossing konden inlossen, want dat zou betekenen dat ze niets zouden overhouden voor levensmiddelen.
De enige optie was schuldsanering.
Het was afzien, maar sinds november 2016 zijn Bart en Denise eindelijk schuldenvrij. Hun gewone leven kon weer gaan beginnen! Tenminste, dat dachten ze.
Helaas bleek dat de bewindvoerder zijn werk erg slecht gedaan had. Al het spaargeld was verdwenen. De spaarpotjes voor verjaardagen, de trouwdag en een vakantie zijn helemaal leeg.
Dit doodgewone gezin met vier prachtige dochtertjes zit gevangen in het web van een slechte bewindvoering.
Het ergste is dat de kinderen ervan de dupe zijn.
Denise zit inmiddels door het hele gebeuren in een burn-out, maar houdt haar hoofd boven water voor het gezin. In de avonden stort ze in, huilend.
Bart probeert er alles aan te doen om samen met Denise het gezin goed te laten lopen. Zelf gaan zij eraan onderdoor, maar ze blijven knokken voor de kinderen.
Bart, Denise en de kinderen hebben één ontzettend grote wens: op vakantie, in eigen land, met het gezin.
Ze dromen al jaren van een welverdiende vakantie en willen dolgraag naar Center Parcs. Opladen, alle tijd voor elkaar hebben en de zorgen thuis laten.
Denise:
"Ik droom van lachende kindergezichtjes in het zwembad en bij de kinderboerderij. Samen ontbijten in een knus vakantiehuisje en even geen zorgen hebben.
We vinden het best eng om ons verhaal hier neer te zetten. Het is enorm buiten onze comfortzone.
Of we onze droom hier mee bereiken weten we niet. We hopen het heel hard! Het zou echt geweldig zijn als het zou gaan lukken.
We hopen snel te kunnen melden dat ons doel bereikt is en dat wij dankzij jullie een leuke vakantie in Nederland geboekt hebben.
Aan de mensen die willen doneren of gedoneerd hebben willen wij zeggen: onze dank is ongelooflijk groot. Dankzij jullie komt onze droom in zicht!"

Bart & Denise en de kindjes