Help die kids de stad uit de natuur in !

Help die kids de stad uit de natuur in !

Maatschappij

Created by :

De Stad Uit - van Stichting Lekker groen

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 2.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wist je dat veel Rotterdamse kinderen nog nooit met hun pootjes in de zee hebben gestaan? Dat ze nog nooit  wind bboven een weiland hebben gevoeld, of in een boom hebben geklommen?

Kinderen van nu zijn 50% minder buiten dan 20 jaar geleden en hun speelruimte is met 90% afgenomen. De stad wordt steeds steniger. Wijktuinen, natuurspeelplekken tuinen en groene gebieden staan onder druk. Er wordt weer gebouwd! Het platteland schuift steeds verder op.

In de stad heb je dan wel kinderboerderijen en educatie tuinen, maar dat is niet voldoende! Voor echte natuur, voor wilde dieren, weidevogels, koeien, moerasplanten en rietkragen moet je de stad uit. Met De Stad Uit ontdekken kinderen weer de natuur en dragen we bij aan hun ontwikkeling en welzijn. 

Met jouw bijdrage organiseren we onvergetelijke ervaringen voor kidneren die dat ook eens mee moeten maken! We zetten je bijdrage in voor het organiseren van excursies. Laat weten wie e bent en we houden je op de hoogte van hoe het gaat. En je krijgt een uitnodiging om er op de open dag zelf bij te zijn!