Gezondheidszorg   

Created by :

Arjan Oltwater

Location:

Haaksbergen, Nederland

Help Dennis en zijn gezin op weg!

Welkom bij de doneeractie voor Dennis Lammersen en zijn gezin uit Haaksbergen. Deze actie is bedoeld om ze gezamenlijk hun mobiliteit terug te geven, letterlijk welteverstaan: ‘Help Dennis en zijn gezin op weg!’ Wij, broer en 3 zwagers, willen hun graag helpen met deze actie waarmee we geld inzamelen voor de aanschaf van een aangepaste bus, voor de speciale stoel van Dennis, waar ze samen mee op pad kunnen. Momenteel is dat niet mogelijk met hun personenauto.


Door zware lichamelijke tegenslag is Dennis sinds april vorig jaar grotendeels aan z’n ligstoel gebonden, gewoon zitten of staan gaat niet meer. Een verstoorde zenuwaansturing legt z’n mobiliteit bijna volledig lam. Zijn vrouw Jolanda geeft de kern van het probleem kort maar krachtig weer: ,,Samen op stap past niet, dus staan we elke keer voor de onmogelijke keuze wie er thuis moet blijven.”


Dennis, die altijd twee dagen in 24 uur propte en naast zijn baan de meeste uiteenlopende klussen aanpakte, geeft aan: ,,Het is wel even schakelen als je vervolgens niet eens meer een stukje kunt fietsen. Bovendien begint m’n hele lichaam te trillen als ik ga zitten of staan. Je ziet dat ook wel bij Parkinson patiënten. Alleen heb ik die ziekte niet.”


Dennis heeft zich erbij neergelegd dat hij verder moet met zijn beperking. Samen met zijn vrouw Jolanda heeft hij drie prachtige dochters. Samen leuke dingen ondernemen, hoe eenvoudig ook, zit er op dit moment niet in. ,,We verlangen enorm naar wat meer mobiliteit, daarmee worden dingen weer een beetje mogelijk die nu onmogelijk zijn.”


Voor meer informatie zie onderstaande eerdere publicatie naar aanleiding van de 47e verjaardag van Dennis: https://www.rondhaaksbergen.nl/drive-thru-oppepper-voor-dennis-lammersen/


Heeft u vragen of suggesties voor ons, stuur dan svp even een bericht aan het gepubliceerde email adres op deze pagina.

€ 35.268 of € 40.000
88.2% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous an hour ago
€10
Watson-Marlow Bredel 6 hours ago
€400
Bertus 14 hours ago Dennis, een kleine bijdrage om je weer op weg te helpen!
€15
Josef 20 hours ago
€8
Anonymous an hour ago
€10
Watson-Marlow Bredel 6 hours ago
€400
Bertus 14 hours ago Dennis, een kleine bijdrage om je weer op weg te helpen!
€15
Josef 20 hours ago
€8