Gezondheidszorg   

Created by :

Libra Revalidatie & Audiologie

Location:

Netherlands, Netherlands

Help de Libra Bikers de berg op! Op 13 juni 2019 gaan zij de uitdaging aan om op armkracht de Kaunertal Gletsjer te beklimmen.

Kunt u het zich voorstellen? Op armkracht een berg in Oostenrijk beklimmen?

Libra Revalidatie & Audiologie doet op 13 juni 2019 weer mee met een team Libra Bikers aan de Handbikebattle  in Oostenrijk. Een team handbikers beklimt, na een gedegen training vooraf, de Kaunertal Gletsjer. Allemaal mensen met een beperking waarvan de meesten nog nooit eerder op een handbike gezeten hebben.


Het team wordt enthousiast begeleid en ondersteund door medewerkers van Libra Revalidatie (fysiotherapeuten, bewegingsagogen e.a.). Deze 'Libra Bikers' trainen wekelijks volgens een individueel opgesteld schema. Daarnaast maken zijn kilometers buiten in onze regio en binnen op de tacxtrainer. Zo verschijnen ze goed voorbereid aan de start. 


Inspiratie

De Libra Bikers zijn een groot voorbeeld voor mensen met een beperking die grenzen willen verleggen. Door deze prestatie laten zij zien dat er met doorzettingsvermogen en wilskracht heel veel mogelijk is. Zij zijn daarom voor veel mensen die werken aan herstel of aan het leven met hun beperking, een bron van inspiratie.


Uw steun is belangrijk

Libra Revalidatie & Audiologie is een zorginstelling. Het geld dat nodig is voor training, vervoer en verblijf komt niet uit zorggelden, maar wordt bijeengebracht door sponsoren en donateurs.


Uw steun maakt het voor dit team mogelijk om de uitdaging aan te gaan. Libra vindt het belangrijk dat mensen met een beperking gaan sporten. Dat brengt zoveel op gang op sociaal, fysiek en maatschappelijk vlak. Daarom initieert Libra dit.


Steunt u ons team?

Meer informatie vindt u op onze website of de officiële website van de handbikebattle.

Volg de Libra Bikers op:

  • Facebook: Libra Bikers
  • Twitter: @Librarevau
€ 4.892 of € 10.000
48.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.