Help De Leefwinkel een stapje vooruit

Stichting De Leefwinkel wil mensen in sociaal en/of emotioneel isolement en armoede helpen. Dmv verkoop van allerlei artikelen, organiseren van bijeenkomsten en workshops en een platform te bieden aan hobbyisten/beginnende kunstenaars wil zij inkomsten genereren om genoemde doelgroepen te verbinden en te ondersteunen in zelfontwikkeling. "Met elkaar is voor elkaar".

Vrijwilligerswerk

Created by :

Stichting De Leefwinkel

Location:

Haarlem, Nederland

€ 0 of € 20.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Huisvesting

De opening van de stichting staat gepland op 25-08-2018, er wordt nog hard gewerkt! Het logo is niet definitief wat hier staat afgebeeld, is in ontwikkeling. Inkomsten worden gegenereert vanuit de webwinkel en de klusjes service, graag zouden wij echter ook al huisvesting willen vinden om direct te kunnen starten met de workshops en diverse evenementen. De kosten tot nu toe worden betaald vanuit prive, dit is helaas niet toereikend voor huisvesting. Bent u er voor ons zodat wij er voor anderen kunnen zijn?