Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Jacky de Wolff

Locatie:

Maralal, Kenia

Grace helpt al jaren kinderen in het Samburu district die niet door hun familie kunnen worden opgevoed. Grace en haar mensen geven de kinderen onderdak, voedsel, medische hulp en scholing, zodat zij een kans krijgen in de maatschappij. Door COVID-19 loopt Grace inkomsten mis en is alles veel duurder geworden. Geef!

Al jaren ben ik in contact met Grace en volg ik haar werkzaamheden bij SHERP. SHERP is een organisatie in Noord Kenia (Samburu district) die Grace zelf heeft opgezet. SHERP zet zich in voor kinderen met een beperking die door hun eigen familie niet meer opgevoed kunnen (of willen) worden.

Grace en haar mensen proberen deze kinderen weer een toekomst te bieden, oa door medische zorg en onderwijs. En met succes. Al vele kinderen zijn naar school gegaan, doen een vervolgopleiding of werken inmiddels. Ik heb jaren geleden, met een vriendin, zelf vijwilligerswerk gedaan bij SHERP. Een hele leuke en leerzame tijd.

Ik kan dus met zekerheid zeggen dat uw geld in goede handen is bij Grace.

€ 105
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.