Help Dauvia naar Paris fashion week

Helpen jullie mij om mijn deelname met Houte couture Paris Fashion Week tot een groot succes te maken?! Ik reken op jullie!!!!!!!

Kunst & cultuur

Created by :

Dauvia Nijenhuis

Location:

Eefde, Nederland

€ 820 of € 2.500
32.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.


 Aan al mijn vrienden, familie en mensen die mij willen steunen vraag ik bij deze heel even jullie aandacht.


Ik ben uitgenodigd om in juni 2019, dus met twee maanden, mee te doen met Haute Couture Parijs Fashion-week.

Ik ben een Afrikaanse kunstenares en Ik barst van de inspiratie en ik wil iedereen daar omverblazen met mijn nieuwe collectie! Ik zie het als een uitdaging en wil graag de Afrikaanse couture versterken in het gebruik van kleding. Kleurrijke kwalitatieve sprankelende vrouwelijkheid!


Om dit te realiseren heb ik jullie hulp nodig! Graag doe ik een beroep op mensen die me willen steunen om deze droom uit te laten komen. Ik heb geweldige Haute Couture stoffen gezien die aangeschaft moeten worden om mijn ambitie waar te maken. Ook ander klein en bijzonder materiaal om in de ‘’finishing touch’’ onderscheidend te zijn, staan op mijn verlanglijst om mijn inspiratie vorm te geven.


Natuurlijk zijn er behoorlijke kosten gemoeid met mijn deelname. Helpen jullie mij om de volgende stap te zetten in mijn carrière!

Ik hoop echt dat ik op jullie kan rekenen om dit samen met mij te realiseren, alles aan geld is welkom en alles zal goed worden besteed.


Als bedankje zal er een willekeurig iemand van 1 mijn sponsors gekozen worden, en voor deze persoon zal ik kosteloos een jurk maken als tegenprestatie.