Dieren   

Aangemaakt door :

Emily Heemsbergen

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Dash zijn pootje is helaas ondanks de verschillende operaties nog niet goed. Er moet nu een ct-scan worden gemaakt om te beoordelen of de poot nog gered kan worden.

Dash heeft in zijn jonge leventje al heel wat operaties moeten doorstaan. Helaas ligt ondanks 2 operaties zijn knieschijf er nog steeds naast... Ook is zijn heup aan die poot erg slecht en is er een groot lengteverschil met zijn andere poot.

Afgelopen week ben ik bij het medisch centrum voor dieren in Amsterdam met hem geweest. Daar zitten de beste othopedisch specialisten van Nederland. Omdat hij zo'n ingewikkelde casus is moeten ze nu voordat ze kunnen beoordelen of ze door een operatie zijn poot nog kunnen redden eerst een ct-scan van zijn poot maken. Helaas kon ik Dash hiervoor niet verzekeren omdat er als pup al direct door mijn dierenarts was geconstateerd dat die poot niet goed was. Mocht er uit de ct-scan blijken dat het nog te opereren is zullen er nog veel kosten volgen...


Hierbij wil ik jullie vragen om te helpen de ct-scan te bekostigen zodat we weten of Dash op 4 pootjes rond kan blijven raussen met zijn australian shepherd vrienden.

€ 455 van € 900
50.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.