Sport   

Created by :

Alexander Drost

Location:

Meppel, Nederland

Help Bananenflanke verder rijpen

In augustus zijn we een jaar live met onze website www.bananenflanke.nl We kunnen met een gerust hart stellen dat de site een succes is en in een behoefte voorziet. Al onze verwachtingen zijn overtroffen. Soms worden we nog overweldigd door de bezoekersaantallen. Wat gaaf. Maar we willen door. En meer.

Help Bananenflanke verder rijpen


In augustus zijn we een jaar live met onze website. We kunnen met een gerust hart stellen dat de site een succes is en in een behoefte voorziet. Al onze verwachtingen zijn overtroffen. Soms worden we nog overweldigd door de bezoekersaantallen. Wat gaaf. Maar we willen door. En meer.


We willen met deze uit de hand gelopen hobby groeien. We trekken steeds meer bezoekers en dat vinden we erg fijn. Bananenflanke is een begrip geworden. We willen de volgende stap zetten en verder professionaliseren. Denk bijvoorbeeld aan foto’s. Nu grijpen we terug op ons eigen archief of zijn we afhankelijk van aangeleverde beelden. Erg mooi, maar met wat geld kunnen we professionele foto’s afnemen die onze verhalen en site verrijken. Een foto kost al snel tussen de 20 en 30 euro.


Een ander doel is het verder professionaliseren van de Bananenflanke Podcast. Steeds meer mensen weten onze podcast via onder meer Spotify en Apple te vinden. Dat doet ons goed. Door het coronavirus hebben we aanvankelijk ingezet op onze thuissituaties. Daar is de apparatuur op afgestemd.


We gaan inmiddels weer naar buiten en wij willen de podcast ook op locatie gaan opnemen. Denk daarbij aan bezoekjes aan spelers, trainers, fans en anderen. Daar hebben we andere apparatuur voor nodig, maar dat kost best wat geld. We zouden graag een set willen aanschaffen waarmee we met 4 mensen tegelijk een podcast kunnen opnemen.


We hebben vanaf het begin gezegd dat het ons niet om geld is te doen. Dat blijft zo. Advertenties ga je dan ook echt niet zomaar zien op deze website. We steken als hobbyisten onze ziel en zaligheid in Bananenflanke. Maar ook hebben we al de nodige investeringen gedaan.


We bestaan dankzij onze trouwe fans. Soms denken we al dat er rondom Bananenflanke een soort community is ontstaan. Dat is al onze verwachtingen te boven gegaan. We kunnen veel bereiken, maar samen kunnen we de volgende stap zetten.


Wil jij je steentje bijdragen? Met een klein bedrag kun jij ons al helpen groeien. Alvast dank!

€ 355

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Albert 7 months ago
€15
Herman 8 months ago Supertoll, weiter so
€100
Hugo 8 months ago
€10
Anonymous 9 months ago
€5
Albert 7 months ago
€15
Herman 8 months ago Supertoll, weiter so
€100
Hugo 8 months ago
€10
Anonymous 9 months ago
€5