Dieren   

Aangemaakt door :

VagabunDOGS

Locatie:

Nieuwegein, Netherlands

Ayana zit in een pleeggezin in Nederland en werd op 27 juni aangereden door een auto. Ze rende over de weg terwijl een auto net wegging en de poort even openging. Een stom ongeluk.

Een ouder echtpaar dat ongeveer 50 km / uur reed, raakte haar op haar zij. Ze konden niet stoppen omdat ze plotseling van de kant van de weg kwam.


Jessica bracht haar met een schok en snelle ademhaling met spoed naar het ziekenhuis in Nieuwegein. Ze hebben veel tests gedaan en haar stabiel genoeg gemaakt om foto's te maken. Het gevolg is dat ze alleen gebroken heupbeenderen heeft. De heup is op meerdere plaatsen gebroken maar met slechts 1 operatie aan 1 zijde zou ze weer kunnen lopen na een periode van rehabilitatie. Het is een zware operatie voor haar en kost 1700 euro. En de al gemaakte kosten bedragen 1500 euro. Morgen zullen ze haar opereren. Vandaag (29 juni) in de namiddag krijgen we het exacte uur van de operatie en hopelijk kan Jessica haar vanavond veel knuffels en kusjes geven. Tot nu toe mocht ze vanwege Corona niet bij Ayana zijn. Ze heeft haar eigen speelgoed en deken bij zich, die Jessica naar haar toe heeft gebracht.


Over Ayana: Ayana is een mix border collie, geboren mei 2019 in Villablanca. Haar moeder is een volledige Border Collie, haar vader een gemengd Spaans jachthondenras. Ayana zat opgesloten in een tuin, we hadden haar tot 15 juni 2020 tot Jessica haar kon fosteren. Toen ze bij Jessica was, was ze alsof ze daar thuishoorde. Onmiddellijk voelde ze zich erg geliefd bij Jessica. Jessica werkt 6 dagen per week met Wouter en Dominique die Luna van ons hebben geadopteerd. Jessica heeft zowel Luna als Seanna voor ons gefosterd in het verleden. Allebei succesvolle adopties kwamen uit haar handen. Er waren al families die geïnteresseerd waren in Ayana, maar toen gebeurde dit ongeluk. De geïnteresseerde families hadden nog niet de gelegenheid gehad om Ayana te ontmoeten. Ayana speelde met Luna in de tuin. Iemand verliet het terrein en de poort stond slechts een paar seconden open en onbewaakt, genoeg voor Ayana om over de straat te rennen en een passerende auto te raken.


Helpen jullie ons mee de dierenartskosten van 3300 euro te kunnen betalen? En zo nog een mooie toekomst aan Ayana te kunnen geven. Met haar nog maar 1 jaar oude leeftijd verdient zij in onze ogen een kans. Ook omdat de prognose vrij goed is. De prognose is echter niet met 100% vast te stellen. Ze zal er hoge kans op artrose aan over houden, wat altijd zo is bij botbreuken.
Ons VagabunDOGgie Ayana heeft een operatie aan haar heupen nodig. Ze had een ongeluk terwijl ze bij haar Fostermommy Jessica was, haar heupen zijn op meerdere plaatsen gebroken. Deze operatie gaat 1700 euro kosten en de rekening is al 1500 euro. We hebben echt uw hulp nodig om de rekeningen te kunnen betalen.
€ 840 van € 4.000
21% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.