€ 0 0%
from € 1.500
closed

Share page on:

Isatou Tambedou 10 jaar Kunkujang The Gambia 01-01-2019

Woont in het Sheik Tihami Nyass Clinic by Fatou Gaye en andere sponsordochters.

We hebben haar ontmoet tijden onze opnames voor VZW IHG uit België.

Helaas ging het helemaal niet goed met Isatou en is 01-01-2019 met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Medische Rapport van 01-01-2019 vertaald dan origineel is in Engels

Ze is tegenwoordig met af en toe verlies van bewustzijn sinds de geboorte, vooral tijdens de borstvoeding. Dit was tonisch van aard en duurde ongeveer 5 minuten, gevolgd door postiche slaap, het werd niet geassocieerd met koorts en er is verlies van blaas of darmcontrole.

Van geboorte tot nu toe bleef deze plotselinge intermitterende ineenstorting voortduren, maar nu wordt eraan vooraf gegaan met gemakkelijke vermoeidheid. ze heeft ook koude en blauwachtige verkleuring van de ledematen.

bij onderzoek

Ze is asthenisch, anictisch, acyanose, niet bleek, geen perifere adenopathie en geen pedaaloedeem. PR: 96b / min 1 e en 2 e hartgeluid werd met een deining gehoord.

buik zacht, heeft milde hepatomegalie die ongeveer 2 cm onder de mi-claviculaire lijn van de ribbenmarge ligt. Darmgeluid was te horen. Heeft pectus carinatum, met verschillende ademgeluiden. Ze is volledig bewust, alert en georiënteerd.

Echocardiogram openbaarde inter-atriaal septumdefect

Voorlopige diagnose:

congenitale hartziekte (atriaal septumdefect)

Aanbeveling:

ze heeft een buitenlandse behandeling nodig met een goede beoordeling door een pediatrische cardioloog en caridac thoracale chirurg.

DR K Jagne


We zijn nu diverse instanties aan het benaderen betreft Isatou. Ze kan niet in gambia geholpen worden. Of naar Ghana of naar Senegal gebracht worden. Dit is nog even afwachten. We zijn in onderhandeling. Nu het probleem geld ook omdat er veel reiskosten bij zullen komen. We hebben nog geen idee van de hoogte van de kosten maar 1 ding is zeker. Isatou heeft een operatie nodig.

Be14 850827088783 Tnv a van der Burch o.v.v. International helps Gambia "GIFT". Isatou Tambedou Hart Operatie

14-01-2019

Contact opgenomen met Consult Online & Save childs heart & Israel Today

Online Consult

aan cardioloog@troie.nl, ik wo 16-01-2019 15:16

Beste cardiologen, Zouden jullie Annabella van advies kunnen voorzien bij de casus waarvan het medisch report is bijgevoegd in de bijlagen (zie ook onderstaande mailwisseling)? Alvast bedankt voor jullie hulp. Vriendelijke groet, Carlie Timmers Namens Consult Online