Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Missy Alleah Darcen

Locatie:

, Philippines

Hallo daar! Ik ben een aspirant-productieontwerper die ook een freelance beeldend kunstenaar is, en ik studeer momenteel aan een staatsuniversiteit hier in de Filippijnen. Ik ondersteun mezelf alleen met freelance werk, maar mijn 10 jaar oude laptop geeft het op en ik heb het moeilijk met zowel mijn online studies als mijn kunst- en ontwerpwerk. Ik denk dat de mogelijkheid om een goede laptop te krijgen, mijn groeikansen zal vergroten en me ook in staat zal stellen om meer wegen van kunst en design te verkennen, zoals animatie, videobewerking en 3D-werk (voor ook meer kansen om een inkomen te hebben om mezelf te onderhouden ). Ik zou het erg op prijs stellen om deze grotere stap naar mijn toekomst te zetten en mijn doel te bereiken om een geweldige ontwerper te worden, en ik heb je hulp echt nodig !! Je kunt een aantal van mijn kunstwerken, zowel traditioneel als digitaal, bekijken op @misshydraws op Instagram. Ik accepteer daar ook commissies!


Het bereiken van mijn droom betekent alles voor mij, en het zou geweldig zijn om wat hulp te hebben om me in de goede richting te duwen :)

€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.