Dieren   

Aangemaakt door :

Julia Dirkzwager

Locatie:

, Nederland

Hoi ik ben Julia baasje van link. Link is sinds kort erg ziek wat er aan de hand is weten we niet omdat hiervoor een erg duur onderzoek moet plaats vinden. Dit gebeurd in de universiteit van Utrecht. Hier doen ze onderzoek doormiddel van beenmerg punctie. Alsjeblieft help me het geld bijelkaar te krijgen voor hem.

Hoi ik ben Julia de eigenaar van Link al zou Link andersom denken. Link is sinds de laatste maand erg sloom wilt niet eten drinken of zichzelf wassen. Dit uit op dat Link ziek is. We zijn met hem naar de dierenarts geweest en testen gedaan waar uitkwam dat hij erg weinig witte bloedcellen had ook was zijn kalium erg laag. We hebben een comps test gedaan maar ook die zijn negatief. Als we verder onderzoek wille. Doen zal dit een beenmergpunctie worden. Dit word gedaan in de universiteit van Utrecht en is erg veel geld nodig. Alsjeblieft help ons dit onderzoek te doen voor Link en doneer al is het maar 1euro je help ons hier heel erg mee. Alvast dankjewel xxx Link en de baasjes 

€ 4 van € 4.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.