H.B.S. Berg en Dal

Denk. Voel. Boogschieten.

Sport

Created by :

H.B.S. Berg en Dal

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Beste mensen,

 
Wij zijn een groepje enthousiastelingen die H.B.S. “Berg en Dal” terug nieuw leven inblazen onder de naam: “Berg en Dal 2.0”
Onze intentie is om terug een traditionele H.B.S. op te richten in Geulle en schieten met een “Barebow.” D.w.z. dat je schiet met een “Recurveboog” of een “Jachtboog” zonder gebruik te maken van hulpmiddelen, zoals een vizier en stabilisatie.
Natuurlijk zijn leden die schieten met een ander type boog ook van harte welkom in de vereniging, maar omdat wij echt traditioneel willen schieten gaat de voorkeur uit naar de eerder genoemde discipline.
In eerste instantie is de vereniging bedoeld om recreatief te komen schieten op vaste tijden, bijvoorbeeld 2 uurtjes op de dinsdag- en donderdagavond onder begeleiding en een twee uurtjes op de zondagochtend ter ontspanning.
Helaas hebben wij momenteel als startende vereniging niet de nodige liquide middelen om div. handbogen aan te schaffen zodat we iedereen die kennis wilt komen maken met de sport van een boog te kunnen voorzien om te schieten.
Natuurlijk willen wij iedereen graag onder het genot van een drankje te woord staan en mensen de nodige uitleg te verschaffen over de handboogsport.
Als er mensen zijn die zelf over eigen middelen beschikken om te schieten dan zijn deze van harte welkom bij de vereniging.
Naar de toekomst toe is het de bedoeling dat iedereen die interesse heeft om de handboogsport te beoefen een kans te bieden binnen de vereniging enkele malen te komen schieten zonder dat men daar een persoonlijke aanschaf voor moet doen.
Met vriendelijke groet,
Het toekomstig bestuur:
Mochten jullie interesse hebben om ons te helpen met deze oprichting dan is iedere donatie welkom! Voor verdere vragen kunt u ons altijd mailen op hbs.berg.en.dal@gmail.com