Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Jessica Langenhuijsen

Locatie:

Rijen, Nederland

Hey! Fijn dat je er bent! Happyrockx probeert meer verbondenheid te creeëren tussen mensen door ze via deze website met elkaar in contact te brengen. De maker met de vinder zonder direct de diepte in te gaan. Een blijk van waardering naar elkaar. Mensen op een een bepaald niveau met elkaar verbinden en vreugde brengen. Net even die boodschap die iemand nodig had, of een speurtocht met je kind en ultieme vreugde wanneer er dan een ‘”schat” van een steen gevonden wordt. Die vreugde, liefde en positiviteit wil ik graag over de wereld verspreiden en met iedereen delen. Iedereen heeft daar wel een beetje van nodig, zeker in de huidige tijd.

Vindt je deze website een leuk en goed initiatief, kan en wil jij happyrockx financiëel een steentje bijdragen, dan is dat zeer welkom! Deze bijdragen zullen gebruikt worden om de website draaiende te houden. Mocht er genoeg gedoneerd zijn om de site te draaien dan worden de overige bijdragen gedoneerd aan de stichting Hartenziel.  

You Rock! 


Ik ben ook stenen gaan wegleggen om anderen blij te maken. Op de achterzijde staat dan vermeld Facebook, delen is lief en de postcode. Helaas heb ik van nog geen één steen iets terug gezien. Dat vind ik ontzettend jammer… Het is toch is het wel fijn om te weten waar en of ze gevonden zijn en dat je ook echt ziet dat iemand er blij van wordt, daar haal je energie en blijdschap uit.

Inmiddels had mijn zoontje ook een prachtige steen gevonden, helemaal uit Leeuwarden nog wel! Ik ging natuurlijk meteen kijken waar ik deze kon posten. Tja dat was nog niet zo makkelijk… 1. Je moet dus al een facebookaccount hebben of soms ook Instagram. 2. Je moet de groep zoeken (het zijn er veel) 3. Je moet eerst lid worden van de groep en soms ook vragen beantwoorden. 4. Je aanvraag/verzoek moet goed gekeurd worden door een beheerder. 5. Na goedkeuring kan je eindelijk een foto uploaden.

Jeetje mina wat een moeite om zo’n prachtige steen te kunnen en mogen posten. Ik snap direct dat mensen ondanks dat ze de gevonden steen erg mooi zullen vinden ze deze niet zullen posten omdat dit veel gedoe is en sommige mensen ook geen FB, Instagram of iets dergelijks hebben.

Hier wil ik iets op gaan verzinnen…. Dat komt ook nog.. ik wil met een Qr code gaan werken, maar moet daar nog het een en ander over uitzoeken.

Ik ga dit systeem eerst zelf testen, of het daadwerkelijk werkt en of mensen makkelijker een foto delen wanneer het niet zoveel moeite kost. Mocht ik met deze methode meer stenen terug zien ben ik voornemens de Qr code te delen. Ook wil ik de optie creëren de Qr code op stickers (watervast) bij happyrockx te bestellen tegen een klein bedrag met verzending. Deze sticker plak je op je steen en je doet de vernis erover, op deze manier komt de sticker niet in onze mooie natuur terecht. Het kleine bedrag dat overblijft na aftrek van de kosten wordt gedoneerd aan stichting hartenziel. Het gaat om centen maar iedere cent is meegenomen!


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.