Created by :

Martijn van den Boogaart

Location:

Netherlands, Netherlands

GZB-ers fietsen voor vuur langs gemeenten door NL

Motivation

Op zaterdag 15 mei is 's avonds het online GZB-event in het kader van de campagne "Houd het vuur brandend". Als aanloop naar dit event zal in de ochtend van die dag een "kopgroep" van GZB'ers vanuit Zeeland vertrekken om fietsend via een 150 km lange route langs verschillende gemeenten in Nederland aan te komen op de locatie van het online event in de provincie Utrecht. Onderweg halen ze "fakkels" op die 's avonds worden aangestoken met vuur vanuit de wereldkerk.


Deze "kopgroep" wordt gevormd door Martijn van den Boogaart (directeur), Tijmen van Steeg (controller), Kees Zeelenberg en Mark van den Dool (teamleiders).


Belangrijkste doel is dat het vuur aangewakkerd wordt en dat we horen hoe God met Zijn Geest werkt in deze wereld! Tegelijk is het een mooie kans om financieel bij te dragen aan de voortgang van de wereldwijde missie, onder andere voor jongeren uit Zuid-Soedan, die al jaren in vluchtelingenkampen verblijven.


Ik zou het heel mooi vinden als u/jij me voor deze ene bijzondere keer wilt sponsoren. Een paar euro of een gulle gift, elke bijdrage telt om het vuur brandend te houden. En uit ervaring weet ik: het maakt verschil voor die ene jongere die daarmee gezien en geholpen wordt!

Verbonden met elkaar - doe mee met de Pinkstercampagne!


Vuur staat voor warmte, voor gezelligheid, voor energie. Juist dat hebben we de afgelopen periode vaak gemist. We verlangen ernaar om elkaar te ontmoeten, ook als kerk. Vuur staat ook voor geloof, voor de Geest. Dat is nodig om samen weer aangewakkerd te worden en te horen hoe God met Zijn Geest werkt in deze wereld. De GZB nodigt gemeenten uit om met de wereldkerk vanuit dat verlangen met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof te laten aansteken en zelf ook door te geven. We doen dat met de campagne ‘Houd het vuur brandend’! 


Aanwakkeren - verhalen uit de wereldkerk

Hoe is de vlam van het geloof in je leven gaan branden en hoe heb je dat vuur weer doorgegeven? Aan de hand van Romeinen 12 waarin Paulus ons oproept om ‘vurig van Geest te zijn’, willen we geloofsverhalen met en vanuit de wereldkerk delen. We hopen dat deze verhalen ons aanwakkeren om het vuur van Evangelie als kerk van Christus door te geven.


Aansteken – online-event op D.V. 15 mei

Op D.V. zaterdagavond 15 mei komt het vuur vanuit de wereldkerk naar ons toe tijdens een online-event. Op zoveel mogelijk plekken in Nederland willen we gemeenten uitnodigen voor een inspirerende en creatieve reis door de wereldkerk. Kernwoorden: elkaar ontmoeten rondom het vuur*, samen zingen, inspirerende verhalen, bemoediging vanuit de wereldkerk. 


* De plannen worden op dit moment uitgewerkt, rekening houdend met de uitdagingen waar we in deze tijd nog steeds voor staan. 


Doorgeven – lopend vuur door Nederland

Samen willen we in de week vóór Pinksteren de vlam van het geloof doorgeven en onze liefde voor zending als een lopend vuur door Nederland laten trekken. Jong en oud dagen we uit om mee te doen met een route door Nederland. Lopend, fietsend, biddend, pratend – samen op weg naar Pinksteren met een mooie opbrengst voor het zendingswerk. 

€ 690 of € 1.500
46% funded
1 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 2 days ago
Dank voor deze prachtige bijdrage!
€250
Mark 2 days ago Kop over kop gaat het lukken Martijn...
Dank je, Mark. Gaat zeker lukken!
€25
Jopi 9 days ago Veel succes Martijn!
Dank je, Jopie!
€25
PvdB 14 days ago
Wat een prachtige bijdrage. Dank!
€250
Anonymous 2 days ago
Dank voor deze prachtige bijdrage!
€250
Mark 2 days ago Kop over kop gaat het lukken Martijn...
Dank je, Mark. Gaat zeker lukken!
€25
Jopi 9 days ago Veel succes Martijn!
Dank je, Jopie!
€25
PvdB 14 days ago
Wat een prachtige bijdrage. Dank!
€250