Uitvaart   

Aangemaakt door :

Samantha Schulte

Locatie:

Almere, Nederland

Mijn dochtertje is afgelopen 17 februari in der slaap overleden aan de vreselijke bacterie menigkokken. Wij hebben haar een prachtige uitvaart gegeven alleen komt nu nog de grafsteen erbij wat ook best wat centjes kost..

Geachte lezer,

 

Wat een normale woensdagochtend moest zijn veranderde op 17 april toen ik me kleine meisje uit bed wou halen om der wakker te maken om naar de opvang te gaan.

Mijn oudste dochtertje van 2 jaar oud wou vrolijk der zusje wakker maken alleen trof ze haar levenloos aan.. Alles werd direct in rep en roer gezet met ambulance tot trauma helikopter en ga zo maar door.. alleen mocht de hulp niet baten.. En is onze prachtdochter van net geen 10 maanden oud overleden aan de vreselijke bacterie van de menigkokken.

Na divers onderzoeken zijn we erachter gekomen dat dit bij 1 op de miljoen kinderen dodelijk kan aflopen en daar zijn wij er een van.. vrijdag hebben we haar de mooiste uitvaart gegeven die ze maar verdiende en zitten we nu hard te zoeken om der nog een pracht steen te geven wat best wat kost..  

 

De begrafenis zelf was al een hoop centjes dus alle hulp is natuurlijk welkom aangezien dit echt zo plotseling kwam en we der echt nog lang niet overheen zullen zijn en nog vaak bij der grafje te zien zullen zijn want vergeten gaan we dit nooit.. 

 

Met vriendelijke groeten,

Samantha 

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.