Go Fund My Sister and Her Animal Sanctuary, Support the Future!

Go Fund My Sister and Her Animal Sanctuary, Support the Future!

Maatschappij

Created by :

Go Fund My Sister and Her Animal Sanctuary, Support the Future!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 20 of € 10.000
0.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.


Vier jaar lang heeft mijn zus zich in Portugal ingezet voor het welzijn van lokale, verwaarloosde dieren, soms met gevaar voor eigen welzijn.Enkele maanden geleden sloeg het noodlot toe en verloor ze haar baan vanwege faillissement van het bedrijf waar ze voor werkte. Tot overmaat van ramp heeft ze ook nog te horen gekregen dat ze het huisje met land wat ze huurde per 1 maart moet verlaten(het land wordt verkocht). Hierdoor komen zij en haar rescue paarden en honden op straat te staan.

Nu wil ik van deze citroenen graag limonade maken met uw/jouw hulp!In de buurt waar zij woont is een Vegan Community opgericht, een plek waar zij en haar rescue dieren perfect op haar plaats zou zijn, plus dat daar de intentie is om een Animal Sanctuary te creëren. Dit is de ideale klus voor mij zus! Help mijn zus naar de Vegan Community en daar een Animal Sanctuary op te richten, het is daar zo hard nodig. Veel dieren daar leven in erbarmelijke omstandigheden, in Portugal worden de dieren veel minder wettelijk beschermd dan hier.

Om zich daar te kunnen vestigen € 5000 nodig, €3000 is nodig om mee te mogen doen met het project en € 2000 voor de verhuizing en tijdelijke behuizing aldaar.

Om de Animal Sanctuary op te starten is €5000 nodig. Daar kunnen dan een omheining en een shelter voor de paarden worden van worden gerealiseerd.

U/je snapt dat vanwege de penibele situatie waarin mijn zus en haar rescue dieren zich bevinden dat er haast bij is, dus wacht niet langer en help! Heel hartelijk dank!

"When life gives you lemons, make lemonade!"